Новата седмица е тук и ни е подготвила много и

...
Новата седмица е тук и ни е подготвила много и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Нови запознанства за Близнаци и Овен

Новата седмица е тук и ни е подготвила доста и забавни прекарвания. Ето какво да очаквате в идващите 7 дни съгласно зодията си: 
 
Овен
При вас, Овни, през седмицата са вероятни съществени публични задължения или другарство с властнически хора, от които по един или различен метод ще се чувствате респектирани и чието почитание ще се постараете да спечелите непременно. Ако не преигравате и се държите доброволно и задоволително естествено няма метод да сбъркате. С чара и магнетичността си сигурно ще спечелите сърцата на тези, на които желаете.
След сряда огромна част от вас ще се впуснат в рисковани завършения, ще намерят метод да разширят хоризонта си и да обогатят мирогледа си.
Телец
Вие, Телци, ще намерите ефикасен метод да разпуснете и да се освободите от напрежението през седмицата. Една част от вас ще се впуснат да пътуват или спортуват, други ще се отдадат на нощен живот и дейни занимания с другари и познати.
Бъдете деликатни да не прекалите с алкохола и храната. Заетите от вас също по този начин е значимо да са внимателни със инцидентните флиртове, които могат съществено да ядосат половинката. Свободните в по-голяма степен ще съумеят да се насладят на закачки и любовни завършения. Ще им изникнат нови и забавни сантиментални благоприятни условия, които в случай че бъдат прекомерно бързо и импулсивно стартирани не е изключено да останат краткотрайни и да не разкрият цялостния си капацитет.
Близнаци
На вас, Близнаци, седмицата ще предложи доста забавни и обогатяващи запознанства. Не е изключено също по този начин да се натъкнете на хора, с които от дълго време не сте били в контакт, да имате късмет да си наваксате изгубеното време и да изгладите остарели спорове.
След сряда не са изключени задължения около близки и родственици, които ще се нуждаят от вас и вашата интервенция по техен наболял проблем.
Рак
При вас, Раци, по всяка възможност ще изникнат леки неразбирателства и борби с колегата. Внимавайте да не сте прекомерно налагащи се и доминтни в условията си към другия и се старайте да сте оптимално справедливи, в случай че решите да защитавате позициите си.
Не е изключено също по този начин да получите значими позвънявания или известия, които да ви зарадват или подтикват.
Лъв
Вие, Лъвове, ще сте склонни да си вършиме равносметка и разбор през седмицата. Добре е да не прекалявайте със самокритиката и ровенето в предишното, ами да се фокусирате върху реализацията на бъдещите си проекти и стремежи.
През уикенда ще съумеете да намерите метод да се позабавлявате и да разпуснете напрежението с другари и положителни познати.
Дева
За вас, Деви, седмицата ще предложи доста интензивни любовни завършения. Заетите от вас, ще съумеят да изкарат ползотворно време с обичания човек, до момента в който свободните не е изключено много дейно да пофлиртуват и да стартират интимни връзки.
Голяма част от вас ще съумеят да се отдадат на свое занимание или на разнообразни спортни интензивности, до момента в който други ще съумеят да намерят време за децата си.
Везни
При вас, Везни, са вероятни задължения около фамилията ви или около дома. Много е евентуално да сте мощно прочувствени и докачливи, в случай че околните до вас хора не мислят или не реагират на обстановките като вас или както очаквате и да започнете да ги нападате или да им се сърдите. Важно е да се постараете да сте задоволително толерантни и да не форсирате другите за неща, които не са им драговолно, както и да не ги съдите, в случай че имат друга позиция от вашата.
Скорпион
Вие, Скорпиони, по всяка възможност при започване на седмицата ще се втурнете да пътувате или да се забавлявате. Трудно ще е човек да ви спре на едно място и да ви ангажира със себе си. Няма да сте изключително търпеливи или да ви се занимава със съществени или изискващи внимание неща.
Ще сте отзивчиви и общителни, и по всяка възможност ще стартирате нови другарства, които в следствие може да прераснат в сантиментални връзки.
След сряда ще съумеете да отделите време на фамилията или околните си и ще се насладите да домашния уют.
Стрелец
Вие, Стрелци, при започване на седмицата ще сте леко широкопръсти и по всяка възможност ще изхарчите огромна сума пари за удоволствия и занимания. Внимавайте да не се изхвърляте, с цел да не ви се наложи след това да се лишавате, с цел да компенсирате загубите.
След сряда не е изключено да ви изскочат къси пътувания, както и дейна връзка с другите. Бъдете деликатни на кого какво казвате, тъй като има риск да се изпуснете и да нараните несъзнателно някого с откровеността или несъобразителността си.
Козирог
При вас, Козирози, през седмицата е допустима коренна смяна във визията или в метода, по който се представяте пред хората. Някои от вас ще трансформират прическата си или метода си на обличане, други ще обявяват връзка или своя нова облага. При всички случаи всеки от вас ще успее да откри своя неповторим метод да блесне и да направи усещане.
В любовен проект нещата ще ви се случват с лекост и без особени старания от ваша страна, като че ли сътрудникът ви самичък ще предусеща, от какво в действителност се нуждаете. На свободните от вас няма да липсват благоприятни условия за флирт.
Водолей
Вие, Водолеи, при започване на седмицата ще сте в не доста положително въодушевление и няма да ви се поддържа връзка изключително с останалите. Ще имате предпочитание да си починете и да разпуснете надалеч от хорската суматоха и напрежение. Тези от вас, които няма да имат тази опция, ще се отделят в мислите си и ще мечтаят.
След сряда ще се енергизирате, ще измененията радикално настройката си и ще изявите предпочитание да се впишете измежду станалите и даже да изпъкнете измежду тях. Голяма част от вас бързо ще открият формулата на триумфа и ще сте станат център на вниманието в средата, която са си набелязали.
Риби
Вие, Риби, ще имате изгода от обществените си контакти през седмицата и по един или различен метод ще попадате в точното време на точното място и с подобаващата компания. Най-вероятно ще съумеете добре да разтоварите и да разпуснете напрежението.
При всички случаи ще сте много палави и флиртаджийски настроени. Препоръчително е заетите от вас да внимават да не раздразнят половинката си и да не я накарат да се усеща застрашена и подценена.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР