Новата седмица (19-25 декември) ще започне с разкъсана облачност и

...
Новата седмица (19-25 декември) ще започне с разкъсана облачност и
Коментари Харесай

Седмицата започва с облаци, очаква ни топла Коледа


Новата седмица (19-25 декември) ще стартира с раздрана облачност и ниски температури, само че за Бъдни вечер и Коледа времето значително ще се усъвършенства. За това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

В понеделник преди обяд над Западна България облачността ще е по-често забележителна, само че в останалите елементи на страната тя ще е раздрана.

Ще духа слаб вятър от изток, като в Източна България той ще е сдържан и от север-североизток. Максималните температури в първите три дни от седмицата ще бъдат сред 1 и 6 градуса, а в крайните югозападни региони ще стигат до 9 градуса. Минималните обаче ще паднат само че минус 5-6 градуса.

В София температурите ще стартират да се повишават в четвъртък, като ще доближат до 10-12 градуса в края на седмицата. Седмицата във Варна ще стартира с раздран облачност и температури от 4 до 6 градуса, като в парадайса на седмицата там ще се радват на слънце и 11-12 градуса.

Такава ще е картината в съвсем цялата страна, като се чака стоплянето да продължи до края на календарната година. Новогодишната нощ ще е без превалявания и с температури малко над нулата.

Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от междинното за месеца. През седмицата ще се задържи съвсем без смяна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР