Новата седмица 15.04-21.04 ще бъде успешна и много щастлива за

...
Новата седмица 15.04-21.04 ще бъде успешна и много щастлива за
Коментари Харесай

Дъжд от ЩАСТИЕ и УСПЕХ през новата седмица 15.04-21.04 за 7 зодии

Новата седмица 15.04-21.04 ще бъде сполучлива и доста щастлива за седем зодиакални знака. Периода е подобаващ за реализиране на нови начала. Астролозите на списание Happywoman обаче споделят, че ретроградният Меркурий ще ви накара да намалите темпото и да обмислите деликатно всяко решение.

Небесните преноси са подравнени и седемте зодиакални знака ще могат да получат част от кармичните награди. Предвижда се, че новата седмица 15.04-21.04 е удобен интервал с предвещава прилив на позитивна сила и шансови благоприятни условия, отбелязвайки време на достижения и опит.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 

Ето за кои седем зодии новата седмица 15.04-21.04 ще бъде феноменална:

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

През новата седмица 15.04-21.04 е време да насочите упоритостите си към привличане на благосъстояние. Слънцето е във вашия знак, тъй че няма по-подходящ миг да предприемете дейности. Вслушайте се в интуицията си и пламенно преследвайте финансовите си фантазии.

Много е значимо през новата седмица 15.04-21.04 да имате ясна цел в мозъка си и да избягвате да вземате прибързани решения, които опонират на вашите вътрешни убеждения – това евентуално може да ви изхвърли от курса. Трябва ясно да очертаете съответните цели за благосъстоянието, което желаете да постигнете, в това число обосновката за тези желания.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Прегърнете спонтанността, Овен. Тази седмица си позволете да излезете отвън зоната си на комфорт и да прегърнете нови прекарвания. Независимо дали пробвате ново занимание, търсите друг маршрут до работа или стартирате диалог с някой завладяващ, който към този момент е постигнал триумфите, кои вие преследвате. Бъдете отворени към непредвиденото. Възприемането на спонтанността може да докара до вълнуващи открития и персонално израстване.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Често неналичието на самочувствие и склонността към външно съзерцаване пречат на пълноценния живот, цялостен с разцвет и триумф. През новата седмица 15.04-21.04 е време да се визиите зашеметяващо. Не е нужно непрекъснато да отговаряте на упованията на другите. Трябва да се вслушвате в фантазиите и желанията си.

Вашата добрина и деликатност в никакъв случай не би трябвало да се възприемат като уязвимост, тъй като имате солидна мощ, която може да устои на всички тествания. Съдбата ще бъде благосклонна към вас през новата седмица 15.04-21.04, носейки уроци по правдивост.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Тази седмица, Телец, прегърнете силата на благодарността. Отделяйте миг всеки ден, с цел да размишлявате върху благословиите в живота си, без значение какъв брой дребни са. Култивирането на отношение на признателност освен предизвиква вътрешния мир, само че и притегля обилие в живота ви. Започнете дневник на благодарността или просто спрете, с цел да оцените хубостта към вас. Когато се фокусирате върху позитивното, ще откриете, че излъчвате наслада и притегляте още повече аргументи да бъдете признателни.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Интуицията ще се трансформира в квас за паричен напредък през новата седмица 15.04-21.04. Ще имате благоприятни условия за разцвет, а небесните преноси ще ви насърчат да разчитате на интуитивната си мощ, с цел да вземате капиталови решения.

Може да е време да се заемете с надълбоко вкоренените вярвания, които ви пречат във финансовия ви напредък. Вашият път към благосъстоянието стартира с премахването на тези спънки, проправяйки пътя за свободния поток на изобилието. За да впрегнете същински капацитета си през новата седмица 15.04-21.04 пробвайте се да изградите здрава основа за триумф. Това може да значи създаване на бюджет, погашение на задължения или намиране на нови източници на приходи.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Практикувайте признателност всеки ден, Рак. Отделете няколко минути всеки ден, с цел да помислите за нещата, за които сте признателни, без значение какъв брой дребни наподобяват. Култивирането на отношение на признателност може да промени гледната ви точка и да притегли повече позитивизъм в живота ви. Не забравяйте да изразите благодарност към хората към вас, които ви поддържат и ви поддържат по време на вашето пътешестване.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Вие сте великодушни, благи и милостиви по природа, само че близките не постоянно правят оценка тези черти на характера. Вместо да се фокусирате върху всички несправедливости в света, вие ще изберете да се издигнете над обстановката през новата седмица 15.04-21.04, като фокусирате силата си върху основаването на позитивна смяна и осъществяването на нещата.

Дойде време през новата седмица 15.04-21.04 да демонстрирате резистентност и да определите личните си граници. Вселената е настроена във ваша изгода, подготвена да ви донесе премиите, които толкоз доста заслужавате. Вероятно ще видите по какъв начин кармичните събития настигат хора, които в миналото са ви обидили. Вие не сте злонамерени по природа и това отмъщение няма да ви достави наслаждение. Въпреки това, астролозите споделят, че тези събития ще демонстрират салдото на справедливостта.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Прегърнете спонтанността, Везни! Тази седмица си позволете да излезете отвън зоната си на комфорт и да опитате нещо ново. Независимо дали откривате ново занимание или се впускате в премеждие, прегръщането на непредвиденото може да докара до вълнуващи благоприятни условия за напредък и себеоткриване.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Винаги сте във водовъртежа на събитията и сте подготвени шумно и неуморно да се борите за правдивост. Време е просто да приемете интервал на мир и да наблюдавате по какъв начин галактическите сили се подреждат, с цел да ви защитят от тези, които ви желаят зло. Астролозите споделят, че през новата седмица 15.04-21.04 Вселената ще се трансформира във ваша цитадела, която елементарно ще разсейва злите планове, ориентирани към вас.

Ще станете очевидци по какъв начин вашите врагове са настигнати от някои много сурови житейски уроци. Енергията, която в миналото е била ориентирана да ви пречи, ще се трансформира в същия катализатор, който ви тласка към нови достижения и разцвет през новата седмица 15.04-21.04.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Прегърнете спонтанността, Стрелец. Животът е премеждие и от време на време най-запомнящите се моменти пораждат от непредвидени обрати. Позволете си да излезете отвън зоната си на комфорт и прегърнете нови прекарвания с отворено сърце и разум. Независимо дали пробвате ново занимание или тръгвате на непринудено странствуване, прегърнете магията на незнайното и оставете Вселената да ви води към вълнуващи открития.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Новата седмица 15.04-21.04 е време на оптимизъм и златни благоприятни условия за финансово обогатяване. Вашата отвореност към нови хрумвания ще бъде основен аспект за привличане на благосъстояние.

Има късмет да срещнете авторитетни хора, които, въодушевени от вашите хрумвания и вашия оптимизъм, ще оказват помощ за реализирането на вашите фантазии и планове.Въпреки това е значимо да бъдете деликатни. Трябва да разбиете всички ограничаващи финансови убеждения, само че не забравяйте и да спестявате.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Тази седмица, Козирог, вашият съвет е да приемете смяната с отворен разум. Докато процъфтявате в структурирана среда, от време на време излизането от зоната ви на комфорт може да докара до непредвиден напредък и триумф. Бъдете адаптивни и желаете да изследвате нови благоприятни условия, даже и да наподобяват обезсърчителни първоначално. Доверете се на качествата си и останете непоколебими в решимостта си да преодолеете всички провокации, които се изправят пред вас. Прегръщането на смяната ви разрешава да се развивате и да достигате нови висоти както в персоналния, по този начин и в професионалния си живот.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Новата седмица 15.04-21.04 ще бъде удобен интервал за реализация на креативен заложби. Нека вашата вътрешен глас ви води по пътищата, които дават обещание разцвет. Ще отворите набор от благоприятни условия за основаване на благосъстояние.
Също по този начин е значимо да сте по-устойчиви в ежедневните си привички. Упоритата работа ще даде плод единствено в случай че обърнете задоволително внимание на плана си.

Като синхронизирате мислите и дейностите си с финансовите си фантазии, можете да постигнете обичайно равнище на благосъстояние. Прегърнете новата седмица 15.04-21.04 като пътешестване, с цел да свържете духовната си дълбочина с материалното благосъстояние, създавайки живот, в който просперитетът тече толкоз свободно, колкото и безграничното ви въображение.

Съвет за новата седмица 15.04-21.04: Тази седмица, Риби, прегърнете силата на благодарността. Отделяйте миг всеки ден, с цел да размишлявате върху благословиите в живота си, без значение какъв брой огромни или дребни са. Благодарността има трансформиращата дарба да промени гледната ви точка и да притегли повече позитивизъм в живота ви. Независимо дали си записвате няколко неща, за които сте признателни, или просто отделяте малко време, с цел да изразите благодарност, култивирането на отношение на признателност може да направи чудеса за цялостното ви богатство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР