Новата ръчна джаджа Wearable electronic device от компанията Samsung вече

...
Новата ръчна джаджа Wearable electronic device от компанията Samsung вече
Коментари Харесай

Samsung разработва смарт-часовник с размер на дисплея като на смартфон

Новата ръчна джаджа Wearable electronic device от компанията Samsung към този момент е в развой на разработка. Размерите на екрана на смарт-часовника ще подхождат на тези на пълноразмерния смарт телефон, което ще зарадва потребителите с улеснение и деловитост.

За задържане на огромния екран в смарт-часовника с новата разработка на компанията Samsung под името Wearable electronic device, експертите ще би трябвало да употребяват много обемна каишка.



Южнокорейската компания не е популяризирала доста информация за устройството си, само че гледайки скицата излиза наяве единствено това, че в една от страните ще има модул с продължен екран. Разработчиците са уверени, че точно огромният екран ще даде опция на Wearable electronic device да стане по-функционален. Умните часовници с ексцентричен дизайн ще могат изцяло да заместят смарт телефоните.

Разбира се, с цел да стане това ще се наложи най-вероятно създаването на специфични приложения, чийто интерфейс да се нарежда вярно върху цялата повърхност на ексцентричния екран. А още по-добър вид би бил, в случай че въпросният модул може да се смъква и прибавя по избор на потребителя. Все отново можем да си гадаем дълго време, само че с неспокойствие ще чакаме появяването на този артикул.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР