Новата повелителка на титлата Мис Америка бе избрана вчера на

...
Новата повелителка на титлата Мис Америка бе избрана вчера на
Коментари Харесай

Новата Мис Америка Кара Мънд разкритикува Тръмп

Новата повелителка на купата Мис Америка бе определена през вчерашния ден на състезанието за хубост в Атлантик Сити. Тя се споделя Кара Мънд, на 23 години е и е студентка по право.
Кара, която е родена в Южна Дакота, съумя да грабне журито освен с хубостта и танцовите си умения, само че и с явната гражданска позиция и държание, което показва на сцената. Избраницата за кралица на хубостта в Америка подлага на критика решението на президента Доналд Тръмп да се отдръпна от Парижкото съглашение за климата.

„ Убедена съм, че това е неприятно решение. Ако го отхвърлим, ние се отдръпваме от масата за договаряния, а това е нещо, което би трябвало да имаме поради,” е част от отговора на Кара Мънд.
По време на финала на надпреварата, участничките минават два панела с въпроси, свързани с политика, просвета, лайстайл и другик, съобщи bTV.

Предпочетох да отговоря почтено даже и мнението ми да се разминава с това на съдиите, сподели по-късно в изявление победителката. Наредилата се на четвърто място Мис Тексас Маргана Ууд пък подлага на критика реакцията на американският президент по време на размириците в Шарлотсвил, където имаше конфликти сред нео-нацисти и контра-протестиращи през август. Тогава Тръмп сподели, че отговорността за насилието по време на демонстрациите е и в двете страни.

Кара Мънд е първата участничка от Южна Дакота, която печели купата Мис Америка. Студентката по право желае да стане и първата жена-губернатор на родния си щат.
Освен, че ще отнесе у дома короната, победителката в състезанието за хубост получава и стипендия от 50 хиляди $, както и шестцифрена заплата, до момента в който не бъде определена новата Мис Америка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР