Новата порция ВИП-ове ще се съберат под един покрив другата

...
Новата порция ВИП-ове ще се съберат под един покрив другата
Коментари Харесай

Само в HotArena! Пълен списък на новите звезди, които влизат в „Биг брадър ол старс“! Очертава се яка скука

Новата порция ВИП-ове ще се съберат под един покрив другата седмица, като измежду участниците има такива, което към този момент са били в къщата, само че и изцяло нови физиономии, научи HotArena.

Сред играчите в тазгодишното издание на шоуто ще са Моника Валериева, една руса застаряваща плеймейтка, Мариана Попова и гаджето й – артистът Веселин Плачков, рапърът Дее, Фънки, фолк певицата Дебора, Теодора Стефанова, Джино, Динко Вълев и Станимир Гъмов.

Изброените имена, занапред обричат новия сезон на предаването на неуспех. Скучни и втръснали, а и съвсем непознати лица ще тормозят феновете на Нова, които ще гледат шоуто.

Фолкпевецът Константин също влиза в играта. Говори се, че продуцентите се съгласили да му броят 120 бона, а Коцето им подсигурил, че ще видят най-хубавото от него - алкохолните запои, денонощните смешки и палавите намигвания към дамите в къщата, написа „ България през днешния ден “.

Самозваният милионер и плейбой Джино Бианкалана се прибра от Съединени американски щати, с цел да може да се включи в предаването.

В къщата влиза и ловецът на бежанци Динко Вълев. За присъединяване му в риалити формата се приказва от седмици, само че той косвено го удостовери, пускайки видеоклипче от студиото, в което Алекс Сърчаджиева води дейли епизодите на шоуто.

Със сигурност в " Биг Брадър ол старс " ще забележим и фолкпевицата Дебора. Тя нашумя през последните месеци с признанията, че е била редовно пребивана от приятеля. Изпълнителката е била изхвърляна на улицата и търпяла всевъзможни унижения, преди да се реши да постави завършек на злощастната връзка.

" Биг Брадър ол старс " ще се организира за пети път у нас, като упованията са продължи към месец. Досега спечелили в тъкмо този формат са били македонецът Никола Настески, Черната Златка, Тодор Славков и фолкпевицата ДесиСлава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР