Новата покупка на Челси Михайло Мудрик се присъедини към първата

...
Новата покупка на Челси Михайло Мудрик се присъедини към първата
Коментари Харесай

Ключови фигури се завръщат за Челси

Новата покупка на Челси Михайло Мудрик се причисли към първата си подготовка, откакто беше разгласен за нов състезател на " сините ". Греъм Потър ще бъде заздравен от включването на Рийс Джеймс и Бен Чилуел, които се причислиха към групата след продължителни травми, надлежно на коляното и подколянното сухожилие.

Потър ще приветства някои позитивни вести за своите играчи, след като имаше проблеми в последно време, като 10 играчи от първия тим не бяха разполагаем за селекцията му при минималната победа над Кристъл Палас в неделя. Въпреки евентуалното завръщане на двама бранители, неефективната фронтова линия на Челси може да докара до незабавното дебютиране на Мудрик против Ливърпул, а " мърсисайдци " надяват Дарвин Нунес да бъде подготвен за конфликта.

Въпреки че към момента няма гаранции за това кой ще бъде задоволително здрав, с цел да се изправи против тима на Юрген Клоп, Потър ще знае, че победа на " Анфийлд " ще ги изведе над техните противници от Мърсисайд, които сега са на място над тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР