Новата песен на група Тома“ Напред“ е написана за приятелите.

...
Новата песен на група Тома“ Напред“ е написана за приятелите.
Коментари Харесай

Певецът Тома с нова песен - за кого е писана?

Новата ария на група " Тома “ " Напред “ е написана за приятелите. " Това е фамилията, което си избираш. Това сподели Тома в предаването " Пунш “ на Радио " Фокус “.

Той описа, че концепцията за песента му идва, когато на бял лист изписва имената на приятелите си. След като на него оставя единствено същинските си другари, се ражда припевът на песента: " За теб скачам самоуверено напред. Ти си моят човек. Само поради теб “. " Само поради тези хора бих направил това нещо, тъй като знам, че те ще ми го върнат два пъти като сила “, показа Тома.

Клипът е в духа на парчето. Заснет е на покрива на една фитнес зала. Режисьор е Стефан Павлов, а самият Тома е продуцент.

Надява се до края на годината с групата да създадат още няколко части и да пуснат албум. " Момчетата доста се кефят на това, което вършим. Този развой за мен е скъп, да се съберем в студиото и да им кажа: момчета, тук имам една страхотна концепция – желаете ли да я чуете? Всеки се включва и стават нещата. Опитваме се да създадем ядрото и да привличаме към него хора, които желаят да работят за идеята " Тома “, за това да има повече рок в ефира, за това да се прави смислена рок продукция, която да има готино обръщение, с хубави текстове, с хубави видеоклипове “, сподели музикантът.

Тома описа, че пристрастеността му към музиката стартира още в детските му години. Слуша най-разнообразна музика дружно с родителите си, за които споделя, че са останали едни от най-близките му другари и през днешния ден. " Гледахме концерти на видеокасети на " Айрън Мейдън “, на " Дийп Пърпъл “, слушахме плочи, касетки, ролков магнетофон, декове. Раздавал съм се пъклен доста у дома, когато чувам записите на разнообразни банди. В взрива на компактдисковете имаше много дискове у дома, презаписваше се крепко музика, само че това бяха златните години за мен – да мога да чуя всевъзможен тип музика: поп, рок, алтърнатив, джаз, фюжън, фънк. Адски доста неща ме кефеха “, описа той.

През 2008 година печели " Мюзик айдъл “ и оттогава кариерата му потегля нагоре. " В този миг бях формирал една тийнейджърска тайфа в Пазарджик. Свирехме в гаража на китариста. Имахме забавни моменти тогава – постоянно свирехме на свещи, нямаше ток. Много готини години. В началото на века имаше палитра от българска музика, всеки правеше това, в което е добър, и това нещо имаше къде да се слуша, къде да се гледа. Хората можеха да избират какво да слушат от качественото “, спомня си Тома.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР