Новата песен на Анелия, Пие ми се, има доста характерно

...
Новата песен на Анелия, Пие ми се, има доста характерно
Коментари Харесай

Анелия не близва алкохол, но призна за друг голям порок, от който не може да се избави

Новата ария на Анелия, " Пие ми се ", има много особено за певицата звучене. " Народняшко ", назовава го тя. Но и акцентира - песента е извънредно музикантска, има създаване на мелодията, а посланието е извънредно значимо. 

Виж още: Игри на волята роди ненадейно другарство: Малките машинки Симона и Сюзън - неразделни!

Пред камерите на " На Кафе " певицата описа, че всичко по новия ѝ план се е случило по извънредно натурален метод, като се похвали, че работи с най-хубавите композитори и текстописци. В нея, описа Анелия, се приказва за самотни хора, които с цел да избягат от самотата си, скачат от креват в креват, бягат от сътрудник на сътрудник. Анелия акцентира, че самата тя има познати, които си имат всичко, що се отнася до материалния свят, само че се усещат самотни. И по тази причина давят самотата си в алкохола.

Виж още: Обратно преброяване: Baby shower за Калина Кузманова! Актрисата разгласи пола на бебето

Парадоксалното в тази ситуация е, че Анелия, която пее " Пие ми се ", не близва алкохол! Въпреки това е демократична и счита, че всяка жена може да си разреши по едно пиво. Но пък дефинира като извънредно грозна панорама пияната жена. " Една жена е хубаво да се държи на състояние ", твърди певицата.

Виж още: Луиза Григорова за името на сина си - за какво Бран, какво значи, на кого е кръстен?

Днес певицата е " над нещата ", както сама споделя. Разказва, че прости непознатите неточности, само че постоянно след тях има " едно мислено ". Знае, че не може да бъде харесвана от всички и знае, че постоянно е обсъждана. Но Анелия знае и тайната на триумфа в нейната сфера - би трябвало да хвърлиш его то си и да схванеш, че хората те обичат само, когато си крепко стъпил на земята. 

Виж още: Радина Кърджилова с нова прическа и очарователна фотография с дребния Христо

А кой е огромният недостатък на Анелия? Певицата сама признава, че залита прекалено много по материалното. Осъзнава, че не е вярно, само че го прави. 

Изображение: https://www.instagram.com/anelia_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР