Новата перла в състава на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели

...
Новата перла в състава на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Искам да съм шампион и за това съм тук

Новата перла в състава на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш показа в резюме вижданията си за подновяването на сезона, това, което следва на отбора, както и задачите пред самият него.

Фернандеш, който бе притеглен през зимата за 65 милиона паунда, стартира доста мощно кариерата си при “червените дяволи” и бе определен за състезател на мача във всичките си пет старта във Висшата лига с екипа на отбора. Манчестър Юнайтед обаче към момента е едвам пети, а главната цел пред футболистите на Оле Гунар Солскяер е да завоюват място в зона Шампионска лига.

Има и втори вид тази цел да бъде реализирана през присъединяване в Лига Европа, където тимът е с единя крайник на четвъртфиналите след разгромната си победа с 0:5 при гостуването на Ласк (Линц).

The first in-game footage of Pogba and Bruno linking up pic.twitter.com/PsmRDvpIqv
— utdreport (@utdreport) June 12, 2020
“Може би първоначално някои от съперниците не ме познаваха, както не познаваха и моя жанр. Сега ще са по-подготвени да играят против мен, само че това се отнася и за мен. Аз съм въодушевен и стимулиран да ставам все по-добър. Просто съм подобен. Личните ми цели са същите като на тима - да достигнем до мястото в Шампионската лига. Смятам, че тима го заслужава. Откакто съм тук разбрах, че този тим е тук, с цел да завоюва всичко, което може. Това е и моята цел и за това избрах Манчестър Юнайтед.

Аз желая да съм тук, желая да съм първенец и ще се боря за всяка купа. Смятам, че елементарно ще реализираме съгласие с играчи като Пол Погба и Маркъс Рашфорд (и двамата бяха контузени при идването на Фернандеш в клуба и не са играли заедно), тъй като те са едни от най-хубавите в Лигата и имат доста качества, с които да ни оказват помощ. Имаме страхотни играчи, само че най-важното нещо е резултата”, съобщи Фернандеш.
Премиър лийг 30 кръг, петък 19 юни  Тотнъм 22:15предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР