Новата парламентарна сесия няма как да не мине под знака

...
Новата парламентарна сесия няма как да не мине под знака
Коментари Харесай

Осмата пленарна сесия е под знака на местния вот, призна Цвета Караянчева

Новата парламентарна сесия няма по какъв начин да не мине под знака на идните локални избори . В предизборна конюнктура пристрастеностите се нажежават, а парламентарните естрада се употребява за предизборни послания. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Тя се надява, че макар опълчването, острите разногласия и другите позиции, народните представители да запазят положителния звук .

С химните на България и на Европейския съюз бе открита осмата есенна парламентарна сесия на 44-то национално заседание. В парламентарната залата участва президентът Румен Радев, както и вицепрезидента Илияна Йотова.

Караянчева се надява острите разногласия и другите позиции да останат на назад във времето и националните представилите да се отнасят с почитание между тях. Нека покажем, че Народното събрание е виновна институция и депутатите си правят работа, прикани парламентарният началник.

Цвета Караянчева подсети, че след два дни ще отбележим Съединението на Княжество България с Източна Румелия . Нейното разбиране е, че България е една от най-проспериращите европейски страни.

" Предстои ни дълъг път до реализиране на общите ни цели , единение сред всички политически сили, институции и жители, с цел да има развита България ", пожела Караянчева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР