Новата носителка на титлата Мис София“ учи за аптекарка и

...
Новата носителка на титлата Мис София“ учи за аптекарка и
Коментари Харесай

Аптекарка от Гоце Делчев стана Мис София

Новата носителка на купата „ Мис София “ учи за аптекарка и е родена в Гоце Делчев. Васка Джурова обаче живее в столицата, където следва фармация в Софийския университет и това й дава цялостното право да претендира за най-красива жена на мегаполиса.
 
Джурова е на 22 години и има опит в състезанията за хубост. Окичи се с други две корони - Кралица на София и Мис Лято. Победителката от дребна мечтае да се занимава с мода, само че в този момент най-важно й е да приключи образованието си като фармацевт и да може да основава медикаменти против рискови заболявания.
 
Васка с лекост отвяла конкуренцията на тазгодишното издание на състезанието „ Мис София “. До финала били позволени 12 претендентки, откакто на предварителния кастинг се явили 30 искащи. Тя спечелила гласовете на журито и с лъчезарната си визия, описаха пред „ Телеграф “ уредниците.
 
Надпреварата протече в столичен мол, като хубавиците дефилираха както традициите повеляват в три тура - спортно грациозен, бански и публични рокли. За да оцени даденостите на нашенките, особено от Ливан дойде и носителят на купата „ Мистър Ливан 2014 “ Рабих ел Зейн, нашумял у нас след сватбата си с Енджи Касабие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР