Новата Мис Свят 2022 е от Полша. Прелестната русокоска Каролина

...
Новата Мис Свят 2022 е от Полша. Прелестната русокоска Каролина
Коментари Харесай

Кукла Барби от Полша е новата Мис Свят СНИМКА

Новата Мис Свят 2022 е от Полша. Прелестната русокоска Каролина Биелавска остави след себе си Мис Съединени американски щати и Мис Бряг на слоновата кост (Кот Д Ивоар). Избраната за най-красива жена на света е на 22 години, родена в град Лодз и има тапия по бизнес администрация.

Каролина и сега учи магистърска степен по мениджмънт и би желала да продължи образованието си с докторска степен. Освен това тя работи и като модел. Обича да плува, да се гмурка, да играе тенис и бадминтон. Един ден тя се надява да стане мотивационен представител.

Полякинята също е доста запалена по доброволческия труд, с който се занимава. " Недосегаеми " е обичаният й филм. Проектът на Каролина " Zupa Na Pietrynie " обезпечава непрекъсната помощ на бездомни хора, както и цели повишение на осведомеността за този проблем и битка против общественото изключване.

След като беше коронясана от 69-ата Мис Свят, Тони-Ан Сингх, Каролина Биелавска показа през сълзи: " Когато чух името си, бях шокирана, към момента не мога да допускам. За мен е чест да нося короната на " Мис Свят " и нямам самообладание да стартира работа. Ще помня това, което се случва в Пуерто Рико, до края на живота си ".

70-тото юбилейно издание на състезанието " Мис Свят " се организира в Пуерто Рико с 4 месеца забавяне поради пандемията от COVID-19. 40 полуфиналисти се върнаха на острова, откакто се наложи финалът през декември да бъде отсрочен заради огнище на болестта.

Дългоочакваното финално шоу на " Мис Свят " беше излъчено в международен мащаб в над 100 страни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР