Новата ми книга Любими бохо десерти“ съдържа наистина сладките неща,

...
Новата ми книга Любими бохо десерти“ съдържа наистина сладките неща,
Коментари Харесай

„Любими Бохо десерти“: Ана Стойкова представя 70 идеи за здравословни изкушения

„ Новата ми книга „ Любими бохо десерти “ съдържа в действителност сладките неща, които обичам. Събрала съм най-любимите си предписания тук. Сред най-харесваните от тях са банановите понички. Има овесени каши, рафаело бонбони, сникър, доста неща. Тук я има даже моята сватбена торта, която сама си върших. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ кулинарната инфлуенсърка Анна Стойкова (Veganna). „ Признавам си, че съм от хората, които могат и без солено “, показа тя.
Има лесни предписания, както и такива със приблизително равнище на трудност. Има за всеки по нещо.
Анна Стойкова, кулинарна инфлуенсърка

„ Не знам за какво е тръгнала мълвата, че здравословното не е вкусно, само че това не е правилно “, уточни Стойкова.

„ В моето хранене протеинът идва от бобовите растения. Аз доста обичам тофу, темпе. Аз обичам да си върша огромни, цветни купи “, добави тя.
Аз не одобрявам доста подсладителите. Колкото по-преработено е нещо, толкоз е по-зле. В дълготраен проект еритритолът и ксилитолът имат отрицателно въздействие върху стомаха. Окей е да ги хапваме понякога, само че не и да ги ядем всеки ден.
Анна Стойкова, кулинарна инфлуенсърка

„ Едни фурми да вземем, в случай че ги използваме за подслаждане, е доста по-добре. Или пък намачкан банан или ябълково пюре “, сподели Стойкова.

„ Яйцата могат да се заменят като текстура от счукани ленени семена с вода, като се изчака да набъбнат. Те получават слузеста конструкция като белтъка. Така се получава и с чиа семената “, уточни тя.

Добре е да влагаме в здравето си . Дори да не сме веган, е значимо да знаем от кое място идва месото, с което се храним. Има ферми, които оферират месо от пасищни животни, с явен генезис, само че са малко по-скъпи там месата естествено. Аз постоянно чета етикета и поучавам и хората да вършат по този начин. Колкото по-малко съставки има, които не разбирате, толкоз по-добре. Ако съставките имат комплицирани имена, които се затруднявате да прочетете, това са кофти пълнители . Не мисля, че е добре да се употребяват в дълготраен проект подготвени неща, етикетирани като „ веган кюфтенца “, „ веган наденички “ и така нататък, тъй като те са претърпели тежка обработка “, разяснява още кулинарната инфлуенсърка,

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР