Новата марка за луксозен начин на живот на херцогинята на

...
Новата марка за луксозен начин на живот на херцогинята на
Коментари Харесай

American Riviera Orchard на Меган Маркъл е „подкопана“ от фалшиви акаунти в Instagram

Новата марка за първокласен метод на живот на херцогинята на Съсекс е ориентирана към подправени сметки в Instagram, което може да заплаши „ достоверността “ и „ надеждността “ на Меган, съгласно специалист.

Меган тихомълком започва новата си марка за метод на живот, American Riviera Orchard, предишния месец и към този момент завоюва повече от 570 000 почитатели. Смята се, че American Riviera Orchard е марка за метод на живот и кулинария, която ще се свърже с ново готварско шоу в Netflix и новата марка, която беше пусната единствено с ръкохватка на Instagram и зърнесто видео с мек фокус. Предполагаше се, че Меган може да завоюва повече от шестцифрени продажби през първите седмици от стартирането на пазара на American Riviera Orchard, само че не беше разкрито по кое време продуктите ще бъдат пуснати в продажба.

Въпреки че марката бързо завоюва повече от половин милион почитатели, когато започва, всичко не е както наподобява със „ доста “ количество подправени сметки или ботове, включени в почитателите на почитатели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР