Новата любов в живота на Сашо Кадиев - моделката Ивелина

...
Новата любов в живота на Сашо Кадиев - моделката Ивелина
Коментари Харесай

Новата на Кадиев проговори за отношенията й с Катето Евро

Новата обич в живота на Сашо Кадиев - моделката Ивелина Чоева най-сетне разкри в какви връзки е със звездната си бъдеща свекърва Катето Евро.

Брюнетката, с която артистът и тв водещ изживява сега бурна обич, неотдавна даде много любопитно изявление за "Грация ", в което откровеничи по този въпрос. Както е известно Катето Евро обожава някогашната си снаха и майка на дъщерята на Сашо Кадиев - танцьорката Таня Тончева, която нерядко е определяла и като своя щерка. Ето за какво въпроса по какъв начин приема новата в живота на сина си наподобява толкоз забавен.

На въпроса дали брюнетката се е тормозила преди първата среща с Катето Евро, тя дава отговор по този начин: "Мисля, че няма жена, която да не се тормози от срещата с майката на приятеля си. Фактът каква персона е Катето, добавя нещата. Не ми беше безразлично, въпреки всичко съм естествен човек, само че не по тази причина, че тя е Катерина Евро – безспорна икона, а чисто по човешки. Не знаех какво да чакам, само че тя умее да подготвя хората да се усещат супер комфортно… Със Сашо и Катето не беше нужно да се напасвам към избран метод на държание. В тяхната компания всеки е себе си ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР