Новата любов е като глътка свеж въздух в горещ летен

...
Новата любов е като глътка свеж въздух в горещ летен
Коментари Харесай

5-те зодии с нова връзка през 2021 година

Новата обич е като глътка пресен въздух в парещ летен ден. Нови трепети, нови упования и доста споделено благополучие. Ето кои са зодиите, които ще се радват на нова обич през 2021 година.
ОВЕН: Време ви е за нещо ново любовта! Имате потребност от човек, който ще ви дърпа напред, който ще ви даде нови хоризонти и няма да ви натоварва. Имали сте доста неприятни връзки, от които просто сте почнали да страните от любовта, само че истината е, че просто не сте попадали на точния човек. Затова се радвайте, че 2021 година ще ви подари нова връзка – доста смислена, доста топла и друга от всички, които сте имали до момента.
 4-те зодии, с които любовта е сложна 4-те зодии, с които любовта е сложна
Има зодии, с които всичко става по-трудно – от една страна поради характерите, които имат, а от друга – поради самите им зо...
РАК: Не си мислете, че в случай че сте неотдавна във връзка, това значи, че още по-скоро няма да намерите нова обич. В живота ви ще се появи човек, който ще ви даде толкоз пристрастеност, колкото никой различен не е успявал да ви подари до момента. Определено имате потребност от нещо разтърсващо и друго, а не от следващата скучна и сантиментална връзка, която най-после завършва по-бързо, в сравнение с е почнала. Имате всички предпоставки да превърнете тази връзка в нещо доста дълго и особено. Ще го извършите ли?  
ЛЪВ: Идва време за нова обич... която за ваша изненада ще е човек, който към този момент познавате от доста години насам. Неведнъж любовта сред другари се е оказвала най-истинската и най-здравата основа за една дълга и щастлива връзка. Кой ли ваш другар ще се трансформира в новия ви сътрудник? Отговорът не е доста надалеч от вас, скоро ще получите особено самопризнание в обич тъкмо от индивида, от който минимум очаквате. Интересно е, че това самопризнание ще разсъни неподозирани усеща у вас. Оставете се на сърцето да ви води!
ДЕВА: Нова връзка и нова изпепеляваща обич. Не очаквайте тази връзка да е най-голямата обич в живота ви, само че несъмнено можете да очаквате да е най-страстната,  която сте имали до момента. Ще ви се подкосяват краката всякога, когато видите този нов човек. Всички ще ви завиждат за бурната пристрастеност и новото премеждие, което любовта ще ви сервира. Насладете се на всеки миг и не мислете за по-късно! Ще стане това, което Съдбата е решила, а тя взема решение най-хубавото за нас.
РИБИ: Идва време да зарежете всичко в предишното си и да насочите погледа си единствено напред. Ваш сътрудник ще прояви сериозен интерес към вас. В началото може въобще да не желаете да стартирате връзка, само че с времето ще видите, че този човек е доста сериозен към вас. Очакват ви доста сантиментални първи срещи и трепети. Ще се изненадате по какъв начин можете да откриете любовта в лицето на човек, който сте виждали всеки ден и сте гледали на него единствено като на сътрудник.
 Избери си една карта и виж шанса си в ЛЮБОВТА Избери си една карта и виж шанса си в ЛЮБОВТА
Вярвате ли в шанса? Днес ще ви накараме да повярвате и да видите какво ви е подготвила любовта с тези карти! Изберете си една от кар...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР