Новата линия бизнес лаптопи на MSI посрещат нуждите на променящата

...
Новата линия бизнес лаптопи на MSI посрещат нуждите на променящата
Коментари Харесай

MSI влиза в сегмента на бизнес лаптопите


„ Новата линия бизнес преносими компютри на MSI посрещат потребностите на „ изменящата се работна мощ ”, съобщи на виртуална конференция маркетинг шефът Дерек Чен
(снимка: MSI)

Тайванският производител MSI навлиза в сегмента на бизнес преносимите компютри с нова линия леки и функционални мобилни компютри с висока продуктивност, стана ясно на виртуална конференция през вчерашния ден.

Компанията разгласи едни от първите преносими компютри с новите процесори Intel Core от 11-то потомство, които усилват продуктивността и оферират функционалности в отговор на наклонността  за преход към отдалечена работа, подбудена от COVID-19.

„ 2020 е цялостна с провокации, само че те идват и с нови благоприятни условия ”, съобщи Дерек Чен, световен шеф „ Маркетинг и продажби ” в подразделението за портативни компютри на MSI. Той акцентира, че първата линия от високопроизводителни преносими компютри за бизнес и работливост на компанията посреща потребностите на „ изменящата се работна мощ ”.

Три нови серии преносими компютри построяват линията „ Бизнес и работливост ” на MSI. Summit, Prestige и Modern се отличават с върхова продуктивност, обезпечена от 11-то потомство процесори Intel Core, и са усъвършенствани за бизнес и професионални консуматори.

Визуалният профил на Summit се характеризира с минималистичен и съвременен дизайн, с цел да допадне на усетите на бизнес експертите, стана ясно от виртуалната презентация на линията.

Бизнес линията на MSI се характеризира с минималистичен и съвременен дизайн
(снимка: MSI)

Серията Summit включва два модела. Summit B комбинира над 10 часа живот на батерията за целодневна работа и ултра преносим форм-фактор. Summit E идва с спомагателен набор от дискретни графични карти и включва инфрачервена камера с поддръжка на лицево различаване за Windows Hello.

Summit преносимите компютри оферират и отзивчиви благоприятни условия за работа от у дома, като сензорен екран с поддръжка на мултитъч и извънредна функционалност „ AI noise cancellation ”, която отстрани фоновия звук за осъществяване на безпроблемни онлайн видео конференции.

MSI сподели и към този момент известните серии преносими компютри Prestige и Modern. Те са получили ъпдейт с новото лого на компанията и ободряване с шикозни цветове. Новият модел Prestige 14 Evo е един от първите преносими компютри, който ще получи документ за платформата Intel Evo, захранвана от 11-то потомство процесори. Лаптопът има функционалност за мигновено пробуждане и батерия с дълъг живот.

MSI повдигна завесата и пред упования Summit E13 Flip, който включва въртящ се на 360 градуса екран. Моделът комбинира изгодите от преносим компютър с удобството на таблет, с цел да отговори на многото разнообразни способи, по които хората работят.

Очакваният Summit E13 Flip има въртящ се на 360 градуса екран
(снимка: MSI)

Цялата гама бизнес преносими компютри на MSI е проектирана към потребностите на деловите консуматори. Така да вземем за пример, портативността и продуктивността са обезпечени от последното 11-то потомство процесори Intel и графика Intel iRIS Xe. И двете са интегрирани в фино алуминиево шаси с устойчивост от боен клас. Технология TPM 2.0 обезпечава сигурност от корпоративно равнище, с цел да подсигурява конфиденциалност на данните.

Новото лого на компанията еволюира в по-остри и прави линии, които подхождат на минималистичния жанр на линията. То е точно изчислено и проектирано съгласно правилата на „ числата на Фибоначи ” и „ златното съответствие ”, като остава обвързвано с визията на MSI да създава премиум преносими компютри.

В края на конференцията MSI сподели във образна проява по какъв начин се свързва със личните си чиновници от 120 стани по целия свят, работещи от у дома. Лаптопите „ Бизнес и работливост ” на MSI се чакат в продажба през октомври 2020 година в известните ритейл магазини и онлайн.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР