Новата кратка статия на Сурков е написана този път без

...
Новата кратка статия на Сурков е написана този път без
Коментари Харесай

Не може да има никакво единство между Содом и Севера

Новата къса публикация на Сурков е написана този път без показност и надменност, на елементарен, явен език и в това време проницателен.

Всичко обаче е построено върху илюзията на постсъветския западняк: „ ние като цяло сме същите като вас, рано или късно сме обречени да бъдем едно цяло “.

Но животът споделя друго. Няма единение на Севера, няма единение на фамилията на Яфет и не може да има, до момента в който клоновете на този Север са мощни и жизнеспособни. Единството може да бъде обезпечено, в случай че някои клонове отслабнат и се оставят да бъдат смазани от ръката на мощните. От трите „ Рима “ единствено един Рим може да бъде същински.

Наполеон, Хитлер и неотдавна Рейгън и Буш се смятаха за мощния клон.

Всички грешаха. Никой не беше Рим.

И несъмнено, никой от тях не се надяваше да види царството на Пресвещеник Йоан в Украйна. В Украйна те видяха и не престават да виждат част от съветския свят, който най-сетне съумяха да сблъскат с Велика Русия и по този метод да удължат интервала на постсъветски обир и пиратство върху руините на нашата Четвърта империя.

Великият Север се е разпаднал доста от дълго време, в митични времена, когато Атлантида се е появила от Хиперборея.

Илюзията на съветските олигарси и Путин (поне до 2021 година, когато той се опитваше да вразуми и угажда на своите „ сътрудници “ - Путин в действителност вярваше в лъжите на Чубайс за енергийна суперсила и доста се гордееше със своите „ Северни потоци “) – че сякаш сме тясно свързани със запада. От позиция на кръвта и езика това не е правилно. По-скъпи са ни индусите в Индия, персите в Иран, славяните, несъмнено, в това число и изнасилените от Запада западни славяни, които им станаха лакеи и ксензи.

Каква е илюзията за роднинство? Да, няма заблуда за роднинство, в случай че го разгледате вярно и бъдете почтени. Скъсвайки със Запада, ние не се отхвърляме от западните нации и племена. Ние се отхвърляме от властта на техните пост-юдео-християнски пастири, в които към този момент няма Хиперборея, нито даже Атлантида, а остават единствено Ханаан и Содом.

Не може да има единение на Севера със Содом, на Скит с Ханаан. Руската мечка можеше да сънува нещо сходно единствено в делириум по време на травматичен зимен сън...

И несъмнено, можем да бъдем другари с народите на Европа и Америка. Руснаците, както знаете, са братя на всички. Но първо тяхната заблуда за предимство би трябвало да рухне, дружно с цялата тази структура на ханаанското свещеничество и безконечен колониализъм.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg