Новата Кралица на Бургас“ е Михаела Едрева. Тя е на

...
Новата Кралица на Бургас“ е Михаела Едрева. Тя е на
Коментари Харесай

Избраха „Кралица на Бургас за 2019 година

Новата „ Кралица на Бургас “ е Михаела Едрева. Тя е на 17 години и учи в гимназията по романски езици “Г. С. Раковски “. Това реши 14 членно жури , в чийто състав влизаха представители на бизнеса, публицисти, общински чиновник, носителки на короната от разнообразни състезания и други.

12 девойки дефилираха, с цел да завоюват влиятелната купа „ Кралица на Бургас “. Тяхната възраст е от 16 до 20 години. Те участваха в турове по бански костюми, бални и булчински рокли. Всяка от тях се показа пред публиката и посредством своето мото. Победителката има вяра в думите „ Това, което прави живота забавен е опцията да осъществиш фантазията си “ и Михаела Едрева го направи. Нейните съвършени ограничения 84-61-95 и височина 170 см., усмивката, излъчването, помогнаха да бъде видяна и оценена. Короната я прави участник в националния конкурс „ Кралица на България “, на който тя ще показва Бургас. За нейни подгласнички бяха определени Уляна Иванова на 16 години и Джулия Мицова на 18.

Част от шоуто беше спектакълът „ Модни мемоари “ на стилиста Тодор Тодоров. В него, посредством разнообразни изкуства и модата от 30-80 години на предишния век, публиката беше върната обратно във времето. Освен, че бяха създали прическите, стилистите се показаха пред публиката и като артисти, за което получиха многочислени овации.

Всяка година състезанието „ Кралица на Бургас “ има благотворителна идея . Тази година всеки присъстващ можеше да подари средства за оздравяването на 5-годишната Цвети, която страда от Детска церебрална парализа и се нуждае от лекуване в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР