Новата книга на президента Георги Първанов „Пътуване към паметта -

...
Новата книга на президента Георги Първанов „Пътуване към паметта -
Коментари Харесай

Георги Първанов представя в Бургас „Пътуване към паметта“

Новата книга на президента Георги Първанов „ Пътуване към паметта - разкази за политиката " ще бъде показана на през днешния ден, 27 юни, от 17.30 часа в конферентната зала на хотел „ България " в Бургас. Организатори на събитието са Областният и Общински препоръки на Българска социалистическа партия и АБВ - гр. Бургас.

„ Пътуване към паметта - разкази за политиката " е книга за главните проблеми на прехода, по този начин както ги е видял през всичките тези години до ден-днешен президентът Георги Първанов (2002-2012 г.)

Екип на Флагман.бг ще предава онлайн от Конферентната зала на хотел „ България ", където се чака Първанов да даде откровени отговори на доста въпроси, касаещи най-новата ни история. Причината е, че в множеството от тях той е бил директен участник - като депутат и лидер на листата на Българска социалистическа партия два мандата от Бургаския район, народен водач на Българска социалистическа партия от 1996 година до 2002 година, а по-късно и като създател на Политическа партия АБВ след изключването му от партията.

Обиден ли е на Сергей Станишев, какво би желал да каже на Корнелия Нинова, само че се постанова да замълчи, с цел да резервира единството в лявото пространство, каква цена заплатиха с Николай Добрев в най-страшната зима за страната през 1997 година, предотвратявайки гражданската война у нас? Такива въпроси от историята се чака да бъдат заложени на Първанов на следващия ден вечер, както и да се направи паралел сред годините на реваншизма в зората на демокрацията и в наше време.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР