Новата книга на лордЕвгени МинчевРужа Игнатова - измамница или жертва“

...
Новата книга на лордЕвгени МинчевРужа Игнатова - измамница или жертва“
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Украинка износи дъщерята на Ружа Игнатова

Новата книга на лордЕвгени Минчев„ Ружа Игнатова - измамница или жертва “ извади няколко сензационни обстоятелството за търсената в целия свят крипто кралица, които не са известни на необятната аудитория.Провокативното заглавие притегли голяма читателска публика. Пиарът и продуцент към този момент договаря да издаде книгата си на британски в Лондон. От книгата излиза наяве, че Ружа Игнатова не е родила единственото си дете, а то е износено от сурогатна майка, което е неразрешено в България, писа„ Галерия “.

" Ружа купи къща в Созопол, като част от организацията и изявленията се паднаха на мен. Роди се щерка ѝ -Давина, по клюки, родена от украинска сурогатна майка.

Давина, а и въобще дете, беше фантазия на Игнатова. Споделих възторга и когато цялата къща беше осеяна с бродирани възглавнички с името на щерка ѝ, бяха създали даже трилитров парфюм с нейното име. Давина се споделяше и яхтата, която ни чакаше за първото празненство в залива на Созопол.Няколко етажа разкош, като единствено на последния имахме право да обитаваме тя, нейните мистични съдружници и една моделка, чието име ще се въздържа да загатна.

На долния етаж пя Азис, на нашия - Преслава, с която си разменихме шапките в същинския смисъл на думата. Прекрасен другар, певицата ме предложения да осъществим дует в чест на Ружа и аз го направих без доста подкани. Помня, че на тази палуба всички трябваше да сме без обувки. Аз си останах с обувките и бях гледан от съдружниците ѝстранно.

Споменатата моделка са опитваше да смъква преди време приятелями - мистър Англия, и от този момент беше в „ черния “ ми лист. Една от асистентките на домакинята пристигна при мен с молба от нейно име да се сдобря със скандинавката и да си вършим компания. Можех да си разреша това милосърдие и го направих. Синът ѝне се отлепи от мен, само че това е друга тематика ", написа той.

" На следващияден бях водещ на събитието в новооткрития дом и разполагах със сцена, микрофон и проминентна аудитория. Пя звездата Бебе Рекса, последвана от млада българска певица, което име ще премълча поради зародилия срам. Когато Ружа чу първата ария от репертоара ѝ, в компанията на своя брачен партньор, свекърва, майка, татко и брат, тя ме помоли НЕЗАБАВНО да я смъква от сцената. Трудно е да се изясни по какъв начин сътрудници могат да влязат в сходни връзки и изрично отхвърлих да смъква певицата.

Ружа изтича с нейната тъмносиня атлазена дълга рокля, пресегна се от сцената и изкрещя - „ Махай се от тук “. Дълго време успокоявах изпълнителката в сходството на гардеробна, а след това танцувахме диво и без задръжки ", споделя ощеЕвгени Минчев.

" Вечерта беше копие под индиго на баровско празненство в Миконос. Група добре изглеждащи младоци ме наобиколиха. Разговорихме си и се оказаха част от One coin екипа на Ружа.

Изглеждаха надъхани, долавях чуждоезичен намек в говора им, явно момчета приключили на открито или просто прекалили с говоренето на британски. В няколкото басейна ликуваше положителното въодушевление, хора се хвърляха в тях с облеклата си, музиката огласяше морето, над което беше самият дом. Беше ми разрешено да го прегледам от вътрешната страна и усещането беше за разкош, поръчван наедро.

Тихият и общителен Бьорн единствено ми показваше бродираните възглавнички с името на Давина. На закуска, към басейна, с непознато надменност на масата присъстваше вещател, изповедник или астролог, който споделяха - бил доста значим за Ружа. Вслушвала се във всичко, което ѝказвал. Аз пък се надсмивах вътрешно на токата на колана му, изобразяваща логото на Гучи.

Асистентките на Игнатова бяха едни от дребното възпитани девойки и с класа, които познавам и до през днешния ден. Те пръскаха зарево в близост и изглеждаха способени. Родителите на Ружа ми се сториха добродушни и семпли хора. Баща и самичък си правеше алкохола и изглеждаше удовлетворен от това. Ружа беше взела неговия непрозрачен загар, единствено че в събитията на същинска женска хубост, която се открои още повече, когато отслабна ", написа той./Novini.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР