Новата госпожа Златка Хачатрян, или както си я знаем -

...
Новата госпожа Златка Хачатрян, или както си я знаем -
Коментари Харесай

Драма със Златка Райкова: Съпругата на Карен изригна като вулкан! (ВИЖ ТУК)

Новата госпожа Златка Хачатрян, или както си я знаем - Златка Райкова, не сдържа страстите си и изригна в нета. Скоро не бяхме я виждали толкоз искрено гневна, само че повода за изблика й не е нейният нов брачен партньор.

Двамата с арменеца към момента се радват на хармонична връзка, отглеждайки двете си деца - огромния наследник на Златка от Благой Георгиев и общото им дете - дребния Каренчо. Именно поради тематиката с децата обаче избухна трагичното изявление на Злати.

По време на диалог с почитатели в нета, хората я питаха клиширани въпроси като какъв брой пъти върви на фитнес, дали желае ново бебе и прочие. За бебето Райкова удостовери и изясни, че желае момиче, само че чак като стане на 40 години, тъй като в този момент щяло да й пристигна доста. " А на фитнес вървя към четири или пет пъти за седмица ", похвали се Златка.

Тогава пристигна и въпросът, който я изнерви. А точно - дали е удовлетворена в този момент, когато към този момент не е с Джизъса и не би трябвало да се грижи за " непознати деца ". Знаем, че плеймейтката плащаше много неща на хлапетата на футболиста, до момента в който бяха дружно.

Точно тук Златка изригна: " Какви са тези въпроси?! Това е грозно! Никога не ми е тежало сходно нещо, тъй като аз самата съм била непознато дете за някого ", отсече Райкова, която в никакъв случай не е крила, че родителите й са се развели.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР