Новата година започна много добре за Бадр Хари (36) и

...
Новата година започна много добре за Бадр Хари (36) и
Коментари Харесай

Бадр Хари стана баща на близнаци

Новата година стартира доста добре за Бадр Хари (36) и брачната половинка му Дафне Романи (34). Двамата станаха родители на близнаци. Дафнe разкрива това със фотография в обществените мрежи, в която афишира пола и имената на децата. Близнаците са момче и момиче, които са получили имената Айдън и Нора.

Кикбоксърът към момента не е споделил нищо за новите членове на фамилията, само че съвсем в никакъв случай не употребява сметките си в обществените медии, с цел да споделя персонални неща. В края на ноември предходната година Романи разкри, че още веднъж е краткотрайна. Айдън е първият наследник на Бадр Хари.

Дафне и Бадр към този момент имат три дъщери дружно, Амбър от 2012 година, Худа от 2016 година и Айка от 2019 година. Миналия месец видяхме Хари на кръга на GLORY в борба с Бенджамин Адегбуи.

Бадр загуби с нокаут в третия рунд, откакто Адегбуи му счупи носа и го прати в нокдаун. Той към момента не е коментирал загубата, само че изрично написа, че ще се завърне. Сега, когато неговото семейство се усилва Хари ще има потребност от пари и съвсем несъмнено отново ще го забележим на кръга.
View this post on Instagram

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР