Новата година вече е тук и всички здраво нагазили в

...
Новата година вече е тук и всички здраво нагазили в
Коментари Харесай

Новогодишен хороскоп: как да изпълним обещанията си според зодията

Новата година към този момент е тук и всички крепко нагазили в нея с двата крайници, надявайки се да е по-добра от предходната или най-малко не доста по-лоша от нея. Докато чакаме да ѝ забележим магариите обаче, можем да се завъртим леко по посока на звездите и да ги попитамe по какъв начин ще ни оказват помощ да осъществим новогодишните си обещания. Нали се сещате – един неблагоразумно заречен да мине на диета, различен – да тича по 10 километра, трети – да се отдаде на ново занимание. Все оптимистични решения, които по-късно цяла година се чудим по какъв начин да превърнем в действителност. Затова, до момента в който събираме сили да излезем в студа по чеп и да тичаме два часа, дано забележим какво мислят Сатурн, Венера и останалите планети по този въпрос.

ОВЕН

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Овенът едвам изчаква да пристигна Нова година, с цел да почне да си дава обещание невероятни неща. Ще спре да пие, ще тича, ще върви, ще рисува, изобщо – не в нов човек, а в петима нови индивида ще се трансформира нашият обичан Овен. Истината е, че най-лесният метод човек да влезе във форма е като остави тази задача на някое... животно. Нямаме поради анаболно напомпан треньор, а същинско животно. Домашен любим му викат. Овенът тази година би трябвало да заложи на домакински любим, който да се нуждае от дълги разходки заран и вечер, и да, това напълно умерено може да е втори овен. Само че в случай че се заразхождате с него по Витошка, ще ви гледат необичайно. По-добре се спрете на правилно куче, а да откриете в eMAG, тъй че гледането му да е оптимално елементарно и да можете да се концентрирайте единствено в разходките.

ТЕЛЕЦ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Телците, горките, даже нямат опция да си обещаят нещо на Нова година, тъй като непрестанно ядат и по този начин, тъпчейки се с съветска салата, минават от едната в другата година. Все отново и на тях им се желаят всякакви неща, най-вече, и новогодишните им решения се намират някъде в тази област. Например печка с повече, тъй че да може да готви няколко типа ястия, а освен две. Ех, в случай че имаше единствено плот с шестнайсет котлона – на единия телешко варено, на втория – пилешка чорба, на третия – сарми, на четвъртия... Това се върти в главите на Телците, които най-вероятно, сред две преглъщания, са си дали обещание тази година да покажат най-хубавото от себе си в кухнята. Е, тогава отивайте в eMAG, тъй като там ви чакат купища котлони, плотове и. И да не забравяме хитовите Можете даже да си купите няколко, да ги наредите в кухнята и ето ви 16 котлона едновременно!

БЛИЗНАЦИ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Близнаците и те нещо са си дали обещание в първите минути на новата година, само че не помнят какво. Защо? Защото не стопират да приказват и обещанието е потънало окончателно в потока от думи, изречени на 1 януари. Знаете ли, че в случай че впрегнат всички Близнаци в международен проект да приказват и създават ток от бръщолевенето им, няма да имаме енергийна рецесия? Да не се разсейваме обаче, а да помислим какво ли са си дали обещание Близнаците за тази година. Сигурно да се обадят на 55% повече хора от предходната година! Ако е това, звездите ви поучават да се огледате за някой на добра цена с по-издръжлива батерия, примерно година. При всички случаи, добре е да наминете към eMAG, тъй като там сега има и вашият телефон може би ви чака. Горките първи жертви на позвъняването от новия ви телефон...

РАК

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Ето че стигнахме до най-емоционалната част от хороскопа. Раците. Те доста добре знаят какво са си дали обещание за новата година – да плачат по-малко! И то си е съществено заричане, тъй като сълзите им могат да изпълнят не един и два пресъхнали язовира. Раците са домошари и обичат да обхождат къщата си по нелепия рачешки метод и да се любуват на всички неща, които вършат този дом по-красив. А какво значи по-красив дом? Означава по-малко сълзи. Никога не е късно да промените някоя движимост в дома си, да си купите нов, или други капризи, които карат Раците да се усещат добре. В eMAG ще намерите всевъзможни хрумвания за дома и още до момента в който ги разглеждате, ще усетите, че ви олеква на душата и настроението се покачва. Конфуций е споделил - „ Потокът на бистрите сълзи пресъхва при типа на нова холна масичка с дървени крайници “ и 100% с тази си мъдрост скрито е сочел към Раците.

ЛЪВ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Какво може да си обещае един Лъв за Нова година? Сигурно да има още повече фенове, още повече подиуми, на които да се демонстрира и да си фантазира, че всички го гледат. Лъвът мъчно прави новогодишни обещания, тъй като желае присъстващите да го слушат с отворени усти, до момента в който го прави, а на Нова година хората са заети – пият, ядат, целуват се... на никого не му е до неговите обещания. Повечето Лъвове в действителност ориентират обещанията си към... себе си, несъмнено. Към кого другиго! Пожелават си да са най-красиви, най-вчесани, най-лъскави и първокласни, а това изисква много, балсами,, лакове, епилатори и. Въобще не е елементарно да си Лъв, тъй като той изисква доста от себе си. Вие виждали ли сте неепилиран Лъв? То просто не е за гледане. Затова отивайте незабавно в еMAG и си поръчвайте всички типове принадлежности и артикули за персонална грижа, тъй че да сте непрестанно и непрекъснато превъзходни – като за сцена!

ДЕВА

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Девите, тези най-чисти и спретнати представители на зодиака, евентуално са заварили Новата година край мивката, изваждайки нова гъбка за миене. Да им върви на чисто! И несъмнено са си дали обещание през новата година да положат доста повече усърдие в лъскането на плочките в банята и почистването на фурната, а не като тази година – единствено два пъти в месеца. Въобще, желанията на Девите рядко са свързани с тях самите, в случай че не са доста мръсни и нямат потребност дълго да се къпят под душа, макар че такива Деви звездите не познават. И по този начин, в случай че сте си дали обещание блестяща от непорочност къща, никакъв котлен камък в пералнята и искрящи прозорци, най-лесно ще извършите всичко, в случай че отскокнете до eMAG - там е цялостно с артикули за всекидневието и то особено за вашето всекидневие. за съдомиялна... все скъпи за вас неща.

ВЕЗНИ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Везните са известни с това, че обичат красивото и най-много – обичат те самите да са красиви. Така са посрещнали и Нова година, в случай че ще да са я карали у дома – елегантни, напудрени и напарфюмирани, застанали са гордо в средата на хола и да си дали обещание тази година да вложат още повече старания дрешникът им да е безукорен. Няма по-нещастна панорама от Везна, чиито облекла са натъпкани на топка в шкафа. Това е една нещастна и потисната душа, която няма самообладание всички да ѝ се махнат от главата и да си подреди скъпоценните тоалети по тип, материи и цветове, а след това да си ги облича и да върви с тях до плод-зеленчука за селъри (Везните не ядат целина, а селъри). И по този начин, Везни, в случай че нямате задоволителен брой аутфити за вървене до плод-зеленчука, предлагаме ви да влезете в категория в eMAG и да изкарате идващите два месеца там, тъй като то пък не сте и от най-решителните и до момента в който решите или черен да вземете, ще пристигна пролет. Но нищо, де, вие влизайте, влизайте. Там ви е мястото целогодишно.

СКОРПИОН

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Странни птици са Скорпионите (скорпионите не са птици, несъмнено, само че по този начин е приказката) – те не си дават обещание нелепостите, които всички други си дават обещание. Знаят, че няма мощ, която да ги накара да тичат заран, по тази причина не си и дават обещание да го вършат. Диета? Ха-ха, апелирам ви се – по-скоро ще се самоизядят, в сравнение с да гладуват. Скорпионите знаят доста добре какво желаят и си дават обещание да го преследват, в случай че ще цяла година, а като го заловен.... да го убият. Не, не, това беше смешка, по какъв начин по този начин ще го убиват. Като го заловен... ъъъъ, да им извърши три стремежи. Не, и това не е. Добре, де, истината е, че Скорпионите си дават обещание и тази година всичко да е под надзор, както беше и предходната. За тях контролът е доста значим - да са в точния момент, да не закъсняват, да са в съвършено здраве и форма (все отново няма по какъв начин да преследваш хора, в случай че не си във форма), да знаят какъв брой е часът, какъв брой им е пулсът... Малко е мъчно обаче да тичаш по всички страни с пулсометър, термометър и още няколко уреда под мишница – по-добре отивайте в eMAG и прегледайте, тъй като с тях всичко ще ви е под надзор – от часа и температурата до броя крачки и всичко друго, което ви кара да се чувствате спокойни. То народът по тази причина е споделил „ Спокоен Скорпион – спокойно село. “

СТРЕЛЕЦ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Ей това е веселякът на зодиака, който толкоз обича да чества, че в случай че владееше свръхзвуковото пътешестване, щеше да отбелязва Нова година във всяка една часова зона. Новогодишните обещания при него също са като за всяка часова зона – по едно на всяка минута. Ще спортува, ще пее, ще танцува, ще става рано, ще се храни здравословно... абе, няма нещо, което Стрелецът да не си е заречен, и да го е извършил. Правилно прочетохте – няма нещо, което да обещае, и да извърши. Но можем ли да му се сърдим? Не можем. Опитайте и ще видите, че просто не можем. И когато чуем, че тази година Стрелецът си дава обещание да спортува, не е редно да се смеем на глас 10 минути, а е редно да го подкрепим, да му ударим едно рамо, да му кажем, че му имаме вяра (ха-ха-ха) и да го насочим към eMAG, категория Спорт, където има купища и. Разбира се, на всички е ясно, че Стрелецът няма да кара колело в хола си, тъй като холът му е място за купонясване, а не за мъчения. Но, както казахме, ние сме тук, с цел да му бъдем другари и да го поддържаме! Затова отиваме и му оказваме помощ да придвижи тази до хола си и това е.

КОЗИРОГ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Знаете ли по какъв начин вършат новогодишните обещания Козирозите? С преносим компютър и екселска таблица. Въвеждат параметри по вертикал, след това по хоризонтал, пресмятат по особено основана формула какъв е шансът да осъществят обещанието си и в случай че процентите не ги удовлетворяват, си дават обещание друго нещо. И изобщо за Козирозите това не е Нова година, а нещо като края на данъчната година, само че нали по този начин са си щастливи... Звездите са наясно с особеностите на Козирозите, по тази причина и не се мъчат да им оферират някакво многообразие. Козирогът си е заречен да бъде най-модерен в света на екселските таблици и формулите, а това значи единствено едно – нов преносим компютър. Според изчисленията на звездните формули с отлични параметри сега се намират в eMAG, тъй че, Козирози, ходом, марш към eMAG!

ВОДОЛЕЙ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Водолеите, нали не са от този свят, вършат новогодишните си обещания към Ивановден, тъй като не са доста наясно по кое време какъв ден е. Но това за тях си е изцяло обикновено – въпреки всичко, като играеш на видоигри непрекъснато, губиш визия за времето. Новогодишните обещания на Водолеите са като тях самите – странни и ексцентрични. Световен мир, колония на Марс или 3000 равнища на Fortnite. Последното най ги интересува – могат да изкарат седмици наред, затворени с гейминг компютъра си, и да цъкат на него, до момента в който на открито стане лято. Добре е най-малко да го вършат в и със, с цел да не пречат на естествените хора, които стават заран и вървят на работа. Та, Водолеи, в случай че желаете да сте най-хубавите на видеоигри, отивайте в eMAG и си избирайте всичко, което ще ви приближи до фантазията ви, и ще резервира мира у дома. Вие си играете, другите живеят, всичко в реда на нещата.

РИБИ

 зодии астрология хороскоп зодия iStock

Рибите са толкоз прочувствени, че на Нова година дават обещание повече неща на другите, в сравнение с себе си. В това отношение са идеални за родители – децата им могат да ги муфтят за всичко, за което се сетят, и Рибите с най-голямо наслаждение ще им го обезпечават. Ако децата са по-малки и още не могат да си желаят, Рибите родители ще купуват, купуват, купуват, единствено и единствено детето да е задоволено и да има от всичко. Две колички за разходки, пет люлки, шест пакета памперси, апарат за готвене на пара, две столчета за кола – едно за лятото, едно за зимата... сещате се. Дете на родител Риби да си на този свят. Звездите пък са наясно с тази безусловна обич на Рибите към децата им, по тази причина и са основали цяла категория с в eMAG единствено за тях. Стичайте се натам и не се блъскайте – има за всички.

Е, това бяха звездните предсказания за това кой по какъв начин ще успее да съблюдава новогодишното си заричане. Но вие не го приемайте доста насериозно – напълно разрешено е да комбинирате обещанието на Овена с това на Рака, или даже да влезете в eMAG и да си признаете, че страдате от астрологично раздванайсеторяване на личността, което постанова да си купите дванайсет разнообразни продукта. Или даже 24. Или 48. Никой няма да ви ги брои – отивайте и си изберете всичко, от което имате потребност, с цел да осъществите всичките си обещания и фантазии – освен новогодишните.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР