Новата година ще настъпи съвсем скоро. Остават броени дни до

...
Новата година ще настъпи съвсем скоро. Остават броени дни до
Коментари Харесай

Коя ще е МИСТИЧНАТА дата през 2022 година

Новата година ще настъпи напълно скоро. Остават броени дни до изпращането на 2021. Надеждите за по-добър живот и повече обилие нарастват. Всеки я чака с неспокойствие, с цел да разбере какво му е подготвила ориста.

На 22.02.22 ще се случи нещо знаменателно – Земята, Марс и Венера ще застанат на една линия. На пръв взор денят по нищо няма да се отличава от останалите. След време обаче ще стигнем до заключението, че най-съществените промени, настъпили в живота ни, ще са точно на тази дата.
Цветовете, които ще ни донесат повече ЩАСТИЕ през 2022 година
С наближаването на всяка нова година започваме да се замисляме за цветовете, които са свързани с нея и силата, която ще ни донесат....
Прочети повече
Ако планувате женитба, напълно умерено може да изберете този ден. Според астролозите датата ще способства за сполучливо общуване сред двойките, само че това не е на 100 %. Единствената причина да се въздържат от безапелационни прогнози е Лунната фаза, която в него миг не способства укрепването на взаимоотношенията.

Това обаче е денят, в който да стартирате нещо ново – смяна в една по-добра посока. Може да са привички, връзки, работа или друго!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР