Новата година ще донесе сериозни кадрови промени в областната дирекция

...
Новата година ще донесе сериозни кадрови промени в областната дирекция
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Тайфун помита куп началници във врачанската полиция, падат доста глави

Новата година ще донесе съществени кадрови промени в регионалната дирекция на полицията във Враца, научи извънредно организация BulNews.
През идващите дни ще се случат много разбърквания, които по своя размер са казус в новата история на силовото министерство. За някои от тях към този момент са подписани заповеди от вътрешния министър Бойко Рашков, а другите са в развой на одобряване. И по този начин, ето кой къде ще отиде в структурите на Министерство на вътрешните работи. Информацията е неофициална, само че с огромна степен на меродавност.
Досегашният зам.-директор на полицията Пламен Петков желае да се реалокира в друга работа, която няма да оповестяваме, към този момент.
Началникът на районното ръководство във Враца Илиян Георгиев ще бъде заменен, като има няколко разновидността за неговото бъдеще.
На неговото място идва шефът на РУП-Бяла Слатина Димитър Шейнов . Там пък ще го наследи досегашният основен дознател Деян Николовски .
Началникът на КАТ-Враца Петър Цветков се маха, като желае да се реалокира в друга работа, чието име ще спестим, към този момент.
Шефът на отдел „ Охранителна полиция “ в регионалната дирекция Цветан Захариев напуща, защото се готви да стартира работа във врачанския затвор.
Началникът на бранш „ Охранителна полиция “ в районното ръководство Бисер Кънчев отива на работа в поделението на жандармерията в Монтана. Все още не е ясно кой ще го наследи на поста във Враца.
Запознати с бъдещето на някои от чиновниците на Министерство на вътрешните работи предвиждат още забавни събития през идващите дни и седмици. Агенция BulNews знае задоволително за тях, само че ще ги огласим когато му пристигна времето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР