Новата година при Теди Кацарова настъпи с час закъснение, в

...
Новата година при Теди Кацарова настъпи с час закъснение, в
Коментари Харесай

Теди Кацарова претърпяла инцидент в Испания

Новата година при Теди Кацарова настъпи с час забавяне, в съпоставяне за всички нас в България. Това се случи, тъй като певицата бе ангажирана да пее в два клуба в Марбея, Испания, с която имаме час разлика.
Теди толкоз впечатлила с гласовите си данни, че в самата новогодишна нощ си уредила още едно присъединяване. Поканили я да пее на частно празненство, което траяло до 11 часа на 1 януари. На финала щерката на Силвия Кацарова останала без сили и глас, откакто държала микрофона повече от 12 часа.
Не единствено силите предали надарената звезда, само че и високият ток на ботушите й също решил, че му е време за отмора. Насред последното й присъединяване се счучил неприятният случай с тока, само че тя съумяла да се задържи на краката без съществени провали за глезена си.
На частното празненство бил и Оскар Ортега, който е треньор на футболния тим „ Атлетико Мадрид “. Певицата се срещнала с него, само че не предполагала кой в действителност е той. „ Аз нали съм заспала певица и съм отвън футболите “, смее се Теди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР