Новата година е най-подходящия момент, в който най-съкровените ви желания

...
Новата година е най-подходящия момент, в който най-съкровените ви желания
Коментари Харесай

Как да превърнем най-съкровените си желания в реалност?

Новата година е най-подходящия миг, в който най-съкровените ви стремежи могат да се трансфорат в действителност. В този интервал силата, която е към вас, става по-силна и с нейна помощ можете да осъществите фантазиите си и да станете по-щастливи.

Много постоянно Вселената откликва на молбите на хората и им оказва помощ да осъществят желанията си. Някои неща обаче не подхождат на нейните закони. Преди да извършите листата си с стремежи за идната година, е добре да си дадете сметка кои от тях няма по какъв начин да се осъществен. За да могат всичките ви фантазии да се трансфорат в действителност, вижте какво е разрешено да си пожелаете в новогодишната нощ, с цел да избегнете неприятностите през 2019 година.

Нуждите на актуалния човек са тясно свързани с материалното богатство. Ето за какво най-често за новата година хората си пожелават пари, а някои даже желаят избрана сума. Разбира се, в това предпочитание няма нищо неприятно, само че има огромна възможност в никакъв случай да не се сбъдне. Вместо да молите Вселената за пари, можете просто да поискате финансовото ви състояние да се усъвършенства или пък по-добре платена работа. В този случай за осъществяване на желанието ви ще способства освен Вселената, само че настойничката на 2019 година - земната свиня.

Друго нещо, което е добре да знаете, е, че вашето предпочитание не би трябвало да донесе беди на близките. Затова и не си заслужава да молите Вселената да накаже враговете ви. Ако фантазията ви носи отрицателен темперамент, силата й може да се обърне против вас и идващата година ще ви донесе доста неприятности!

Много хора считат неправилно, че желанието е способно да извършва функционалността на любовна магия, само че в реалност не е по този начин. Ако желаете да намерите любовта, не би трябвало да молите Вселената за съответен човек, защото фантазията ви би трябвало да е обвързвана единствено с вас.

 

Не би трябвало да си пожелавате нещо, употребявайки частицата " не ", тъй като резултатът ще бъде противоположен на това, което сте желали да се случи.

В желанието си не би трябвало да споменавате и други хора, тъй като по този начин то няма да се сбъдне. Всеки един от нас желае околните му да са здрави и щастливи, тези, които си нямат половинка, най-сетне да срещнат огромната обич, а тези, които търсят същинското си предопределение, най-сетне да намерят мечтаната работа, само че в случай че се обърнете към Вселената от името на различен човек, желанието ви няма да може да се осъществя. Именно затова желанието ви би трябвало да е обвързвано единствено с неща, които касаят вас.

Въпреки че новата година е време на чудеса, не трябва да желаете нереалистични неща. За да осъществите фантазиите си, би трябвало да вярвате в тяхното осъществяване.

Не би трябвало да желаете и прекомерно скъпи движимости и техника. Разбира се, можете да поискате нова кола или най-новата високотехнологична джаджа, само че ще ги получите, единствено в случай че положите задоволително старания. В този случай е най-добре а помолите за помощ за реализиране на заветната фантазия.

Изпълнението на желанията е доста сложен и нескончаем развой, за чието ускоряване също са нужни старания от ваша страна. За да се изпълнят съкровените ви фантазии в най--кратки периоди, е нужно да формулирате и пожелаете вярно това, което желаете.

Екипът на Plovdiv24.bg ви пожелава всичко, което сте си поискали в новогодишната нощ, да се трансформира в действителност!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР