Новата година дойде с много новини за нови връзки, като

...
Новата година дойде с много новини за нови връзки, като
Коментари Харесай

Какво се случва между Андон и дъщерята на Ванко 1? Влогърът проговори

Новата година пристигна с доста вести за нови връзки, като клюки за такава се завъртя и към влогъра Васил Андонов, по-известен като Pickpukk и Андон.

Той и дъщерята на рапъра Ванко 1, Ивана Главчева, бяха дружно за нова година в Пампорово, качиха общи сторита, снимаха се на едни и същи места едновременно. И по този начин потеглиха клюки. 

Виж още: Еротика в черно и бяло: Анджелина Атанасова още веднъж предизвика мокри мечти

Самият Андон, както упорства към този момент да бъде именуван, даде опция на почитателите си да му задават въпроси в Instagram и те не закъсняха. А един от тях беше обвързван точно с новата му връзка и по-точно дали има такава. И ето по какъв начин отговори той:

През 2021 година влогърът се раздели с дългогодишната си другарка, влогърката Никол. Във влог Андон изясни, че двамата са имали доста проблеми, които не е имало по какъв начин да разрешат. И до момента в който Никол бе в нова връзка още през лятото на предходната година и даже мисли в посока на по-сериозни връзки, то Андон бе безапелационен, че не търси нова връзка, защото желае да се концентрира върху кариерата си.

Виж още: Влогърката Стела лъсна в домашно порно? Ето го и обяснението от първо лице

Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна пукотевица Ангел Чонин. Връзката им обаче не продължи прекомерно дълго и още през предходната година общите им фотоси в Instagram бяха изтрити. 

Изображение: https://www.instagram.com/andon.official/
https://www.instagram.com/glavchevva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР