Новата година чука на вратата, а с това и всички

...
Новата година чука на вратата, а с това и всички
Коментари Харесай

Фитнес мацките в Instagram, които ще ви вдъхновяват през 2019-а

Новата година чука на вратата, а с това и всички обещания, които сме си дали сами на себе си. С две думи: време е да се отслабва! 

В битката със себе си и търсенето на мотивация ви предлагаме най-яките фитнес мацки в Instagram. Те обаче не са просто следващите хубавици, които наподобяват добре. Те разгласяват ежедневно хрумвания за тренировки и здравословни предписания.

Alexia Clark

Мацката е фитнес инструктор и прави страшни тренировки с такава лекост, че постоянно заблуждава. Идеите й са съвършени за всички, на които фитнес залата им се вижда отегчителна.

Kayla Itsines

Тя е бременна, само че продължава да тренира, като даже дава препоръки и примерни подготвителни дни за бременни. Ако се " разноските " из профила й, ще можете да сглобите цялостна подготовка.

Valentina Lequeuxarus

Тя тренира на всички места - на плажа, на летището, в банята. Може да ви даде концепция за оживление във всякаква обстановка и във всеки миг.

Kelsey Wells

Още една мацка, която не се опасява от тежестите. Доказателството, че от тях никоя дама няма да стане " батка ". 

Zuzka Light

Доста добре завършената дама влага много старания, с цел да наподобява по този метод, по тази причина не се тормозете - не се става като нея елементарно. Тя е съвършеното ентусиазъм за домашни тренировки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР