Новата година чука на вратата, а с нея идва и

...
Новата година чука на вратата, а с нея идва и
Коментари Харесай

Ще представи ли Sony PlayStation 5 по време на CES ?

Новата година чука на вратата, а с нея идва и едно от най-големите софтуерни изложби в света – CES. То ще се организира от седми до десети идващия месец в Лас Вегас.

Със сигурност ще забележим страхотни неща, които огромните компании са подготвили. Но съответно геймърите бяха изключително заинтригувани през седмицата, когато на уеб страницата на Sony се появи мистериозно обръщение, засягащо CES 2020. „ Бъдещето идва “, гласи то. „ По време на CES 2020 Sony разкрива неповторима визия за бъдещето, събирайки творчеството и технологията в едно по метод, който никой не е представял преди, с цел да предизвика нови усеща и страсти “, гласи късото известие под главния анонс.

За какво може да става дума, в случай че не за PlayStation 5, нали? Ще забележим, само че Microsoft изненада всички, когато по-рано този месец разкри идващото потомство Xbox конзоли по време на The Game Awards 2019, което не е кардинално типичното място за анонси с сходна значимост. А може би компанията е избрала събитието, с цел да показа Series X, точно заради това, че никой не чака на сходно събитие да бъде оголен новия Xbox. Звучи разумно като че ли Sony да не чакат доста и да разгласят на собствен ред своята последваща огромна игрова машина. Що се отнася до PS5, компанията постъпи сходно на Microsoft много нетрадиционно, представяйки първата игра, която се създава за PS5 – Godfall. Играта на Counterplay Games няма да е обаче ексклузив за платформата, а ще излезе в края на 2020 и за PC в цифровия магазин на Epic Games.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР