Новата функция на месинджъра идва с множество ефектиПотребителите на Viber

...
Новата функция на месинджъра идва с множество ефектиПотребителите на Viber
Коментари Харесай

Viber добави генератор на GIF анимации

Новата функционалност на месинджъра идва с голям брой резултати

Потребителите на Viber към този момент могат да трансфорат всяко видео в къс GIF
(снимка: Rakuten Viber)

Безплатното приложение за връзки Viber се снабди със личен GIF генератор, който разрешава на потребителите да основават и изпращат персонализирани GIF-ове на приятелите и фамилията си.

GIF генераторът добавя към този момент съществуващите групови видео и аудио позвънявания с до 20 индивида и групови чатове с до 250 индивида с високи равнища на сигурност и конфиденциалност. Новата функционалност е налична за iOS, а в идващите седмици се чака да стане налична и за Android.

Понякога мъчно разбираме тона на текстовите известия, които получаваме. И макар че емотиконките оказват помощ, към момента съществуват бариери в писмената връзка. За да я направи по-експресивна и разбираема, Viber пуска персонализирана GIF функционалност в допълнение към стикер генератора.
още по тематиката
Във всеки чат потребителите на Viber могат да запишат малко видео с камерата на устройството си или да изберат такова от галерията, след което да го трансфорат в къс GIF с бумеранг или забързан/забавен резултат.

За да трансформират всяко видео в GIF, потребителите следва да:

„ Както обичаме да споделяме във Viber, в случай че една емотиконка може да размени дума, то GIF-овете и стикерите са способни да заменят цяло едно изречение ”, разяснява новата функционалност Офир Ейял, основен действен шеф в Rakuten Viber.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР