Новата екокампания на Община Трявна – “Ти показваш – Ние

...
Новата екокампания на Община Трявна – “Ти показваш – Ние
Коментари Харесай

“Ти показваш - ние чистим” в действие! Изчистен е районът зад стадион “Ангел Кънчев” в Трявна

Новата екокампания на Община Трявна – “Ти показваш – Ние чистим ” към този момент е в деяние.

" Вторият сигнал, който през вчерашния ден ни бе изпратен на формалната фейсбук страница – “Община Трявна ” демонстрира следващото нерегламентирано бунище на територията на нашия град. Този път е от региона на състезателен комплекс “Ангел Кънчев ” ", оповестиха от община Трявна.
Община Трявна е част от новия зелен план на АБГР за енергийно самостоятелни общини
Община Трявна дружно с общините Дряново, Костинброд и Панагюрище са част от новия зелен план на “Асоциацията на българските гра...

От изпратените фотоси и последвалата инспекция на място е открито, че директно до пътното платно, в зелените площи до р. Тревненска, са изхвърлени нерегламентирано натрошени строителни боклуци.

Веднага са подхванати нужните ограничения по премахване на новообразувалото се бунище и тази заран чиновници на Община Трявна към звено “Чистота ” са пристигнали на място с нужните ръкавици, лопати и чували. Натрошените едри и дребни строителни материали са подробно събрани и зелените площи са изчистени. Отпадъците ще бъдат предадени надлежно към Регионалното хранилище за неопасни боклуци в Габрово.

Направена е към този момент организация и по първия подаден сигнал към акцията “Ти показваш – Ние чистим ”. В рамките на деня се чака да бъде осъществено разчистване на нерегламентирано изхвърлените боклуци в гористите местности над кв. “Тепавици ”.

Община Трявна благодари за изпратените сигнали и напомня, че главната цел на новата екокампания е с общи старания сред локална власт и жители да се понижи броя на нерегламентираните сметища в района и " дружно да реализираме една по-чиста и екологична среда за живеене както за нас, по този начин и за нашите деца! "
Двама педагози от детска градина в Трявна получиха влиятелни оценки
Пореден мотив за горделивост на нашия град Трявна!   По случай 1 ноември – Деня на националните будители двама педагози от Де...

" Продължавайте да изпращате Вашите сигнали на формалния имейл адрес на Община Трявна – [email protected] или на формалните фейсбук страници “Община Трявна ” и “Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна ” и ние ще се отзовем! Заедно можем повече! ", приканват от община Трявна.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР