Новата директорка на начално училище „Васил Левски“ в Козлодуй е

...
Новата директорка на начално училище „Васил Левски“ в Козлодуй е
Коментари Харесай

Бисерка Димитрова е новият директор на НУ „Васил Левски“ в Козлодуй

Новата директорка на начално учебно заведение „ Васил Левски “ в Козлодуй е Бисерка Димитрова, научи осведомителна агенця BulNews.bg.
Тя е приключила „ Предучилищна и начална учебна педагогика “ във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “. Магистърската си степен е приключила със компетентност „ Бизнес администрация “. Работила е 15 години като детски преподавател в целодневна детска градина „ Слънчице “, по-късно 2 години е преподавала в СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в Козлодуй.
Още в първата година след довеждане докрай на образованието си тя е работила в НУ „ Васил Левски “ и се надява точно в това учебно заведение да приключи кариерата си.
„ Моите проекти са да нарасне броят на децата и този образец ромското учебно заведение да бъде заменен. Съвсем да са промененят възгледите за нашето учебно заведение. То към този момент е външно санирано, вътре също ще се прави ремонт. Това е едно прелестно учебно заведение с обичаи, само че най-много ми се желае броят на децата да нарасне и да не звучи на всички места като ромското учебно заведение “, съобщи Бисерка Димитрова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР