Новата чанта е важна покупка, защото може да се превърне

...
Новата чанта е важна покупка, защото може да се превърне
Коментари Харесай

Най-модерните чанти за пролет/лято 2018

Новата чанта е значима покупка, тъй като може да се трансформира в инвестиция или в следващата краткотрайно обичана движимост.

Ако изберете първокласен типичен модел, ще бъде ваша вярна спътница доста години.

След изчерпателен взор към трендовете за пролет/лято 2018, мога да ви уверя, че има богат избор от чанти-бестселъри, които може да носите на всички места и когато и да е.

Сред познатите топ модели се промъкват неповторими оферти, с които ще впечатлите и най-взискателните фешън икони.

Гладката кожа е безконечен любимец от материалите за направа. Този сезон е в конкуренция единствено с пачуърк техниката, сламените и полиуретановите чанти.

Огромна или дребна не е алтернатива, а отговорът е "и двете ". Геометричното уравнение е с две незнайни – чанта с кръгла форма и вид кутия. За спортните натури има обилие от раници и чанти за колан.

Ярко жълти и чанти в пастелни цветове са водачите измежду цветовете. А комиксите са шлагер при принтовете.
 Всяка същинска жена заслужава да е корица на списание. Снимай се и ти! Edna предлага Всяка същинска жена заслужава да е корица на списание. Снимай се и ти!
14-те най-актуални модела чанти за пролет/лято 2018 изглеждата по този начин:

Раниците не са това, което са

За следващ път дизайнерите ни изненадват с забавни, занимателни и даже елегантни раници. Безкрайно кокетни, декорирани с блестящи детайли, в разнородни форми, цветове и принтове, една раничка несъмнено ще заеме отлично място в дрешника ви.

 v Jeremy Scott, Louis Vuitton

Чанти-колан

Спомням си, че доста носех като дребна чанти към кръста, които наричахме „ банани “. Събираха всичко належащо, а в същото време ръцете ми бяха свободни за игра. Ако още веднъж желаете да се почувствате свободни като деца, заложете на осъвременен модел чанта-колан. Трикът е да я комбинирате с елегантни облекла.

 Gucci, Marc Jacobs Gucci, Marc Jacobs

Кутиите на шанса

Всеки път като ги отворите и шансът ще ви преследва. Истината е, че няма нищо магическо в този вид чанти, просто са съвременни и красиви. Също по този начин са много практични, тъй като защищават движимостите от строшаване и намачкване.

 gg Dolce&Gabbana;, Lanvin

Комикс принтове

Любимите комикс герои се придвижват върху обичаните чанти. Изключително свежо предложение, с което няма да останете незабелязани. Prada и Jeremy Scott им отделят особено място в пролетно-летните си сбирки.

 v Prada, Jeremy Scott

Две са повече от една

Трендът с носене на повече от една чанта продължава да се радва на все по-голяма известност. Чантите може да са с разнообразни или с почти идентични размери. Моделите също може да са разнородни.

 v Chanel, Dolce&Gabbana;

Миниатюрни

Те са по-малки от смарт телефон и са всичко друго, само че не и практични. По-скоро гръмък аксесоар, в сравнение с чанта. Но това не ги прави по-малко симпатични.

 f Missoni, Givenchy

Пастелни тонове

Нежните и сантиментални цветове още веднъж са на ход. Особено бебешко розово и бебешко синьо. Какво ли желаят да ни кажат дизайнерите с този избор?

 b Emporio Armani, Tod " s

Кожен пауърк

Освен гладката кожа, кожените части също са настоящ материал за произвеждане на чанти. А пъстроцветните пауърк модели са изискано изкуство.

 d Sacai, Valentino

Кръгли

Формата има не по-малко значение от размера. Някои дори печелят „ Оскар “, само че това е друга тематика. Модерната форма при чантите този сезон е кръглата.

 v Louis Vuitton, Chanel

Сламени

Доминанти на плажа, към този момент измежду водещите трендове и в всекидневието. Сламените чанти са свежи и естествени, в естетика с природата.

 x Brock Collection, Victoria Beckham

Прозрачни

Щом полиуретанът съумя да завладее облеклата и обувките, нямаше по какъв начин да пропусне и чантите. Внимавайте какво носите в чантите си, тъй като тези излагат всичко на показ.

 d Chanel, Emporio Armani

Уникати

Този път възторженостти за креативност заслужават сутиенът на Helmut Lang и мечето на Philipp Plein.

 f Helmut Lang, Philipp Plein

XXL
Големи, по-големи, големи. Контрапункт на дребните чантички, които също дефилират измежду водещите трендове за сезона, само че в пъти по-практични.

 d Burberry, Marc Jacobs

Слънчеви
Отличникът измежду цветовете за пролет/лято 2018 е жълтото във всичките му нюанси. Качествена жълта чанта е супер попадение, което ще ви радва доста време.

 d Prada, Marni
12 топ трендове в прическите за пролет/лято 2018 Парфюмите на пролетта Какви обувки ще носим напролет на 2018-та - топ трендове Модни трендове пролет/лято 2018
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР