Новата българска комедия на режисьора Ивайло Пенчев (Летовници, Корави

...
Новата българска комедия  на режисьора Ивайло Пенчев (Летовници, Корави
Коментари Харесай

Показват Като за последно на София Филм Фест

Новата българска комедия " " на режисьора Ивайло Пенчев ( " Летовници ", " Корави старчета " ), която завоюва премията на публиката на Фестивала на българското игрално кино „ Златна роза “ през 2020 година, скоро излиза на екран с премиерна прожекция в границите на 25-ия София Филм Фест. Публиката на фестивала ще може да види в роля на родна земя номинираната за „ Златен глобус “ млада българска актриса и съзвездие обичани артисти в занимателна история за човешките взаимоотношения. Тя се развива под звуците на завладяваща през цялото време музика – дело на надарения български композитор, с помощта на който в „ Междузвездни войни “ и други международни продукции звучи българска музика. 

споделя занимателна история за един възрастен, богат и прочут публицист (Васил Банов), който предлага помощ на младо момиче, изпаднало в неволя (Мария Бакалова) по непредвидим метод – като й предлага да се оженят… Когато жълтата преса раздухва подправена сензация, че 70-годишен жив класик е впримчен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма по какъв начин да не се появят духовник дружно с „ превъзпитаните “ си питомци от неделното учебно заведение в пандиза, някогашен военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за завещание сестри и, несъмнено, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което счита за най-важно - обич, възмездие, пари, завещание, чест, другарство.
Лавина от неуместни прекарвания на морския бряг, смях и сълзи и в последна сметка - обич, прекатурват живота на героите. Всеки научава по нещо ново за другия, само че и за самия себе си.
 Като за последно с премиерна фестивална прожекция на 25-ия София Филм Фест " Като за последно " с премиерна фестивална прожекция на 25-ия София Филм Фест
Публиката ще види номинираната за „ Златен глобус “ млада българска актриса Мария Бакалова в роля на родна територия. Зрител...
Включително и свещеникът (), превъзпитаващ пандизчии. " Да приказваш в пандиза за изменничество си е живо признание ", разяснява артистът героя си, който усеща като екстравагантен вманиачен, който изкупува виновност от предишното. Какъв е личи още от първата сцена, в която се появява, а по-късно, към края на кино лентата, се схваща за какво е подобен. „ Заради тази сцена в действителност одобрих присъединяване в този филм “, показа Филип Аврамов пред.

От кухнята на фотосите Филип Аврамов описа по какъв начин в друга сцена остава без глас за два дни: „ Трябваше да надвиквам водоноска, която ме обливаше с тонове вода. Всъщност 6 водоноски по 5 тона – това са 30 тона вода, които се изсипаха върху мен през нощта на цялостно кряскане “. Това беше миг от кино лентата, който не беше от най-приятните, само че по тази причина пък всичко беше наред. Накрая си върнах говора и всичко беше ОК, добави той.

„ Всяка роля си има ключ. Аз се надявах да стои добре в общото и стои. Всеки стои на мястото си, освен аз и популярност Богу, че е по този начин. Просто, когато се съберат едни хора, които нямат потребност от доста обяснения и си свършиш работата малко авансово, работите вървят “, разяснява Аврамов. „ Звукът в подтекста на сцената играе, всичко играе в подтекста на сцената – осветяване, звук… “, означи още той.
 Като за последно сграбчи премията на публиката на Златна роза 2020 " Като за последно " сграбчи премията на публиката на Златна роза 2020
Новия филм " Като за последно " от режисьора на " Летовници " и " Корави старчета " сграбчи премията на публиката на фестивала на българския...
„ Като за последно “ събира цяло съзвездие от обичани артисти – Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Герасимов – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов и показва и младия гений Мария Бакалова, която си партнира в основна роля с огромния Васил Банов.

След като филмът покори сърцата на феновете на фестивала „ Златна роза “ 2020 и, се чака с още по-голям интерес прожекцията му в границите на Международния София Филм Фест.
Вижте филмовия откъс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР