Новата българска комедия Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев

...
Новата българска комедия Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев
Коментари Харесай

Новият български филм „Като за последно“ с Васил Банов и Мария Бакалова тръгва по кината от 4-ти юни

Новата българска комедия „ Като за последно “ на режисьора Ивайло Пенчев („ Летовници “, „ Корави старчета “) излиза на огромен екран на 4-ти юни 2021 година Лентата ще се завърти в киносалоните и летните кинотеатри в цялата страна. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.

 Режисьорът Ивайло Пенчев за Мария Бакалова: Очаквам и номинация за Оскар (ВИДЕО) Режисьорът Ивайло Пенчев за Мария Бакалова: Очаквам и номинация за " Оскар " (ВИДЕО)
„ Мария се оправя ослепително. Изключително амбициозна, само че и доста готова. Аз съм доста благополучен, че тя съумя да пробие на подобен ви...
Режисьорът Ивайло Пенчев още веднъж ни придвижва на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и в последна сметка – с обич. „ Като за последно “ споделя за възрастен, богат и прочут публицист (Васил Банов), който предлага непредвидена помощ на младо момиче, изпаднало в неволя (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредност от комично-драматични събития, неуместни прекарвания. Пенчев не изневерява на стила си и още веднъж предлага на фена трогателен сюжет на фона на живописни естествени фрагменти, снимани от оператора Георги Челебиев.
„ Като за последно “ събира съзвездие от обичани артисти – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов.

„ Отново събрахме превъзходен екип и създадохме филм за общуването сред хорта, връзките в фамилията и за любовта. Комедията се преплита с трагичните подиуми, само че не е ли по този начин и в живота? “, споделя Ивайло Пенчев. „ Зрителите ще видят обичани свои артисти, като Банов, Фицата, Малин Кръстев, Геро в по-различни функции и драматургични обстановки. А за Мария Бакалова се изговори много, по тази причина бих желал да поканя публиката да я види в „ Като за последно “ в ролята на скромната и лъчезарна Алекс. “

 Режисьорът Ивайло Пенчев: Киното не е на ниска цена, с цел да стане прекрасен филм трябват пари (ВИДЕО) Режисьорът Ивайло Пенчев: Киното не е на ниска цена, с цел да стане прекрасен филм трябват пари (ВИДЕО)
Най-новият филм на режисьора Ивайло Пенчев „ Като за последно “ ще бъде показан на 25-тото издание на „ София Филм Фе...
„ Филмът е подготвен от близо година и чакаме с неспокойствие да го споделим с феновете на киното. На предпемиерните фестивални прожекции публиката реагира с доста овации и смях и се надявам повече хора да могат да гледат кино лентата в този момент, когато потегля по кината. “, добавя той.    
Комедията сграбчи Наградата на публиката на фестивала „ Златна роза “ 2020 година

Фейсбук:
Instagram: @katozaposledno
 Показват Като за последно на София Филм Фест Показват " Като за последно " на София Филм Фест
Новата българска комедия " Като за последно " на режисьора Ивайло Пенчев ( " Летовници ", " Корави старчета " ), която завоюва премията на пуб...
IMDB:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР