Новата 2023 година ще мине под знака на числото 7.

...
Новата 2023 година ще мине под знака на числото 7.
Коментари Харесай

Азарей: Седмѝцата ще властва през 2023-та, ще успявате с ум,...



Новата 2023 година ще мине под знака на цифрата 7. Още първоначално на  годината се чака закъснение на темпото. Не се стремете да се борите с това състояние или да пришпорвате ориста. Ще се сблъскате с инерцията. За предпочитане е да извършите известни отстъпки и да се оставите мъдростта да ви уточни пътя. Не забравяйте, че ще ви бъде от изгода да положите старания за поддържане на формата си или да търсите места за отдих. България е неповторима с обстоятелството, че е извор освен на доста минерални води, само че е общ брой от вълшебни места с доста мощна и хармонизираща сила. Неочаквани събития могат радикално да трансформират хода на вашия живот.

В течение на първите месеци от годината избягвайте започването на нови планове. Ако се наложи, анализирайте авансово всички разновидности, като изчаквате оптимално дълго. Размислете добре, преди да вземете решение, и се спрете на оня вид, който дава отговор на изискването сигурност и стабилно развиване. 

В работата е належащо да отделите време, с цел да извършите равносметка и да търсите нови реализации. В седмицата се крие символичната гибел, с цел да може се възродите още веднъж, свободен от старите схеми.

Годината е удобна за интелектуална и креативна активност, в филантропичната област, само че също и във връзка с изследователската работа, писане, учене, открития, туризъм и пътувания. Във всички тези сфери годината ще протече, без усложнения и ще донесе огромно задоволство. За другите области на живота 2023-та ще бъде преход, който е потребен и нужен за развиването и триумфа ви.

Ако усетите отмалялост, закъснение, пречки или несъгласия, не се тормозете. Очаквайте положителни изненади, позволяващи ви напредване напред.

В прочувствен проект 2023-та може да се окаже нестабилна. Ще имате предпочитание да се трансформират съществуващите порядки. Нужно е да се концентрирайте още веднъж, с цел да се преоткриете, което ще ви отдалечи малко от колегата. Може да се случи да живеете известно време откъснати един от различен, а самотата да е мечтана. Въпреки всичко, вероятни са нови срещи, само че без трайна дълготрайност. Обмисляйте и осмисляйте. Очаквайте изненадващи срещи.

Финансовото състояние е много неразбираемо и нестабилно, заради което се предлага по-голяма нерешителност. Предвижданията мъчно ще се конкретизират. Понякога се стига до непреодолимо финансово усложнение или назад, непредвиден шанс.

Материалната застоялост ще докара до изчерпването на запаси или спестявания. Възможни са непредвидени и невероятни облаги.

Някои от вас може да изпитат намаляване на виталната сила. Годината стартира с чупливост, което може да се отрази на физическото ви и душевно положение.

Пазете нервите, сливиците, обмяната на веществата, кръвта.

Годината подхожда добре за специализиране в областите, където работите. Служебните ви задължения изискват разбор, проучване, изследване или въображение. Понякога триумфът е впечатляващ, неведнъж непредвиден. Целите ви не са чисто материални, само че администрирането на плановете би трябвало да се следи доста строго.

Има благоприятни условия за изследователска и проучвателна активност. Бъдете истински. Подхождайте характерно към проблемите. Очаквайте непрекъснат прогрес и усъвършенстване. Дава се сигурен триумф, в случай че преценките ви са точни.

Бъдете по-прозорливи в избора си или при насочване в ситуацията. Възможна е липса на умеене и опит. Непостоянството не ще ви помогне.

Необходима ви е равносметка. Очаквайте закъснение на периодите при осъществяването на подписаните към този момент покупко-продажби. Избягвайте да поемете нови значими задължения.

Числото 7 ви тласка към умствена работа, проучвания и разбор. 

Търсете самостоятелност, самотност и безвъзмезден триумф. Приятелствата ще са лесни, само че бракът ще е сложен. Необходим ви е алтруизъм.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР