Новакът в Югоизточната Трета лига Левски (Крумовград) продължава със сериозната

...
Новакът в Югоизточната Трета лига Левски (Крумовград) продължава със сериозната
Коментари Харесай

Левски Крумовград със звездна селекция

Новакът в Югоизточната Трета лига Левски (Крумовград) продължава със сериозната селекция, която да им помогне за влизане във Втора лига.

Крумовградчани взеха вратаря на Монтана Благой Макенджиев, плеймейкърът Красимир Илиев от Хебър (Пазарджик) и централният защитник от Добруджа (Добрич) Цветелин Радев, които са най-сериозните имена за момента в селекцията на отбора.

Другите нови попълнения на тима са Петър Христов (Литекс), Джунейр Яшар (Локомотив ГО), Беркай Халил (Извор) и Ахмед Осман (Димитровград), Димитър Калчев и Мартин Симеонов (Левски Карлово).

Левски (Крумовград) стартира подготовка на 1-и юли, а от 18-и до 29-и юли ще бъде на лагер в Банско. Там момчетата на старши треньора Стефан Генов ще имат три контролни срещи. На 21-и другия месец излизат против домакините от Банско, на 24-и е срещата с Пирин (Гоце Делчев) и на 28-и е третата инспекция с Вихрен (Сандански).

Първенството на Югоизточната Трета лига ще започва на 7/8 август и ще бъде с 20 тима тази година, откакто Локомотив (Пловдив) и Берое (Стара Загора) взеха решение да включат свои дублиращи сформира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР