Новакът в Серия А Парма няма да бъде изваден от

...
Новакът в Серия А Парма няма да бъде изваден от
Коментари Харесай

Парма стартира сезона с -5 точки и тежко наказание за своя нападател

Новакът в Серия " А " Парма няма да бъде изваден от Калчото. Това решение взе Националният федерален съд на Италия, който наказа " дуковете " с лишаване на пет точки от сезон 2018/2019 година, а също по този начин изхвърли голаджията на тима Емануеле Калайо за две години от футбола, като той би трябвало да заплати и парична санкция от 20 000 евро.

Нападателят беше заловен да разменя странни смс-и с играчи на Специя преди срещата сред двата тима, която донесе промоцията на Парма. Първоначално Парма беше застрашен с изваждане от Серия " А ", както и с лишаване на две точки от предишния първенец на Серия " Б ".

Това нещо обаче трябваше да направи радикални промени, защото някогашният отбор на Христо Стоичков и Валери Божинов влезе непосредствено, а с отнемането на две точки отиваше на плейоф в миналогодишния сезон, където трябваше да се изиграят всички плейофи отначало. Така Парма остана в елита, само че ще започва с минус пет точки акцията, където главната цел ще бъде оставане измежду най-хубавите на Апенините.

 Киево и Парма са пред изваждане от Серия
Киево и Парма са пред изваждане от Серия " А "

Пореден скандал може да раздруса Калчото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР