Новакът в Серия А Монца играе при срещу Интер в

...
Новакът в Серия А Монца играе при срещу Интер в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Монца 2:2 Интер, шок за нерадзурите в добавеното време

Новакът в Серия А Монца играе при против Интер в среща от 17-ия кръг на Калчото. Матео Дармиан откри в десетата, а Патрик Чурия изравни резултата минута по-късно. Лаутаро Мартинес даде нов задатък на гостите в 22-ата минута. Дензъл Дъмфрис обаче си означи автогол и донесе точката за домакините в третата минута от добавеното време на мача.

Тимът на Валентин Антов, който започва конфликта от аварийна пейка, е 15-и в класирането със 17 точки, с осем повече от рисковата зона. „ Нерадзурите “ пък са четвърти с 33 пункта, на осем от водача Наполи, на който нанесоха първа загуба за сезона преди няколко дни.

/ /

Срещата започва с минута безмълвие в памет на умрелите някогашни италиански национали Ернесто Кастано и Джанлука Виали.

Самият мач пък стартира с добра обстановка за Монца. В четвъртата минута Матео Песина центрира в наказателното поле за Дани Мота на втора греда, само че португалецът стреля от дребното наказателно поле малко над  вратата.

„ Нерадзурите “ обаче първи удариха в десетата минута. Тогава Алесандро Бастони центрира хубаво отляво, а Матео Дармиан засече тъкмо и откри резултата - 0:1.

Само минута по-късно обаче Монца изравни. Матео Песина комбинира чудесно с Патрик Чурия, който се оказа на добра позиция пред наказателното поле на Интер, след което стреля прелестно левия крайник и не остави никакви шансове на Адреа Онана за 1:1.

В 18-ата минута домакините имаха даже опция за цялостен поврат. Песина центрира добре, а Андреа Петаня бе оставен на добра позиция, само че стреля неопределено с глава.

Интер обаче подвигна оборотите и още веднъж поведе в резултата в 22-ата минута, само че не и без помощта на противника. Пабло Мари позволи извънредно груба неточност в отбрана, откакто загуби топката и Лаутаро Мартинес се възползва, с цел да означи - 1:2.

He's well and truly back
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР