Новакът в Серия А Бреша излезе с официална позиция, в

...
Новакът в Серия А Бреша излезе с официална позиция, в
Коментари Харесай

Новак официално се обяви против доиграването на сезона в Серия А

Новакът в Серия " А " Бреша излезе с публична позиция, в която се разгласи против проектите за дотъкмяване на сезона. Шефовете на италианската федерация се надяват шампионата да бъде обновено в края на май и да завърши през юли, само че от Бреша въобще не са съгласни с сходен вид.

В декларацията се споделя, че от клуба не биха желали да играят в знам на респект към многото жертви на пандемията с ковид в Бреша и околоността. Както е известно, Бреша е в региона Ломбардия, която е най-засегнатата от вируса част от Италия.  Президентът на Бреша: Да дават купата на Лацио и да се завършва, това е чумата
От управлението на клуба прибавят, че няма да съумеят да върнат парите за пропуснатите мачове на притежателите на абонаментни карти. Като отплата от Бреша оферират сериозна отстъпка на своите последователи за сезонните пропуски за сезон 2020/21.

В известието се споделя още, че съвсем всички футболисти на Бреша са се съгласили незабавно да понижат заплатите си, с цел да оказват помощ на клуба в тежката обстановка.  В Серия " А " са разграничени на два фронта - шест тима желаят завършек на сезона
Преди няколко дни президентът на Бреша Масимо Челино заплаши, че в случай че шампионата бъде възобновено, неговият тим няма да се яви за нито един мач. Торино, Удинезе, Дженоа, Сампдория и СПАЛ 2013 също са срещу доиграването на сезона.

Бреша е на дъното в класирането с 16 точки от 26 мача и е съвсем сигурен изпадащ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР