Новакът в Серия А Беневенто уволни треньора си Марко Барони,

...
Новакът в Серия А Беневенто уволни треньора си Марко Барони,
Коментари Харесай

Беневенто уволни треньора си след резила в Серия А

Новакът в Серия " А " Беневенто уволни треньора си Марко Барони, откакто отборът загуби девет мача от началото на сезона досега. " Жълто-червените " станаха и първият тим в историята на италианския футбол, който започва сезона с девет следващи загуби в първите си девет мача.

Роберто де Дзерби ще размени 54-годишния Барони, който класира тима от Кампания за първи път в елита. Беневенто направи впечатляващ сезон в Серия " Б " и през зимата беше на крачка да притегли българското крило Александър Тонев, само че до трансфер не се стигна. Клубът благодари на Барони за професионализма и огромните страсти, които донесе на града и на тима, на почитателите с промоцията в Серия " А ", само че ние се нуждаем от нов човек, който да ни помогне да оцелеем в този сложен сезон, се споделя в формалното изказване на страницата им.

Тимът загуби в неделя от Фиорентина с 0:3, като досега е позволил общо 22 гола и е отбелязал единствено два. 38-годишният Де Дзерби, който в последните два сезона водеше Фоджа, като и двата пъти пропусна да завоюва промоцията. Единственият му предходен опит като треньор е три месеца като краткотраен вид в Палермо. Беневенто е вторият тим в италианското калчо, който си сменя треньора от началото на сезона, като преди този момент го направи Каляри. Именно като посетител на Каляри ще бъде дебютът на Де Дзерби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР