Новакът в Примера дивисион Жирона лети все по-високо и вече

...
Новакът в Примера дивисион Жирона лети все по-високо и вече
Коментари Харесай

Жирона потопи Виляреал и подгони зона Европа

Новакът в Примера дивисион Жирона лети все по-високо и към този момент гони местата, които дават право на присъединяване в европейските клубни шампионати. Каталунците потопиха Виляреал, печелейки гостуването си на “жълтата подводница” с 2:0 и по този метод записаха единадесетата си победа за сезона.

Жирона към този момент има 40 точки в актива си и се намира на седма позиция, до момента в който Виляреал е на шесто място с точка повече - 41. Първите шест клуба в крайното класиране на Ла Лига играят в Европа.

DON GIRONA FC. #LaLiga #VillarrealGirona pic.twitter.com/GbEZ6QxjxJ
— Atletico82 (@Atletico821) March 3, 2018
Кристиан Стуани изведе гостите напред с четиринадесетия си гол за сезона. Уругвайският нападател означи с глава в 16-ата минута след центриране към далечната греда на Борха Гарсия, който откри по отличен метод съотборника си. Жиронистите пресираха добре противника и попречиха изнасянето на топката от страна на противниковата отбрана и по този метод стигнаха до головата обстановка.

Домакините пробваха всичко допустимо и постановиха сериозен напън, само че по този начин и не съумяха да осъществят попадение, макар че голяма част от мача мина напълно в половината на гостуващия отбор от Каталуня.

.@GironaFC move into 7th place in #LaLigaSantander!#VillarrealGirona 0-2 pic.twitter.com/2d2Jp3GYy3
— LaLiga (@LaLigaEN) March 3, 2018
В 80-ата минута Антони Лосано постави завършек на очакванията на Виляреал, а всичко още веднъж потегли след неточност на футболист в жълто, този път пред противниковото наказателно поле. Последва съвършено проведена контраофанзива, която приключи с съвършен удар отдалеко на Лосано, който се оакза неспасяме за Серхио Асенхо - 2:0 и 3 точки за гостите.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Примера дивисион 27 кръг, събота 3 март  Виляреал 0:2краен резулат  Жирона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР