Новакът в Първа лига Септември София вече гарантира оставането си

...
Новакът в Първа лига Септември София вече гарантира оставането си
Коментари Харесай

Добрев: Във всяка победа на Септемви има частица от Георги Марков

Новакът в Първа лига Септември София към този момент подсигурява оставането си в елита, а шефът на отбора Кристиян Добрев показа, че във всеки триумф на столичани се крие и парченце от труда на без време напусналия този свят Георги Марков.

Както е известно, някогашният народен бранител умря ненадейно през февруари 2018 гдоина на едвам 46 години.

В особено изявление предаването на DIEMA SPORT – „ Преди кръга “, Добрев приказва за предварянето на Септември, както и за обезпеченото място в майсторския ни ешелон и през идващия сезон, което се случи кръг по-рано.

„ Всички сме доста удовлетворени. Целта на Септември, като дилетант в групата, беше изпълнена. Мисля, че справедливо си подсигуряваме мястото в Първа лига. Помним по какъв начин стартира шампионатът. Колеблив старт, само че най-после откакто всичко е добре, рано е да вършим оценки, само че мисля, че доставяме задоволство с играта си. Мисля, че нещата и отсега нататък ще са добре “, стартира Кристиян Добрев.

„ Гледаме Барселона и те слагат върхове, ние ги гоним “, сподели на смешка и с необятна усмивка Добрев и продължи: „ Позитивно е това, което се случва и тази серия е добра изключително като за дилетант. Първият сезон направихме 4 следващи победи с 4 мача без позволен гол. Сега подобряваме достиженията, това значи, че се работи добре, а когато е по този начин, резултатите постоянно идват. За Европа – какво да ви кажа, фантазиите са безвъзмездни, тъй че от тук насетне, каквото стане “.

„ Няма по-хубаво от това да си футболист, само че го разбираш, когато към този момент не си на зеления правоъгълник – не е елементарно да си треньор, началник, шеф. Дай Боже всички футболисти да са здрави, да реализират триумфи, а йерархията в клуба - има един президент, господин Чандъров, доста добре знаете какво прави в София, построява детско-юношеската школа, концепцията, която е негова за създаване млади футболисти, ние във всеки един мач се стараем, да демонстрираме работата, която е осъществена в школата. Ние имаме спокойствието и времето да им дадем да се развият, да превключат от юношеския към мъжкия футбол. За мен това е измежду огромните проблеми. Надявам се те да се развият и да играят добре и даже да имаме опция да осъществяваме трансфер отвън Българи, това ще бъде задоволство за всички в клуба “, сподели още Кристиян Добрев и добави:

„ Обичам футбола и работата си. Надявам се даже да имам някаква минимална част от триумфите в Септември, това, което вършим ние, мисля, че удовлетворява всички “.

Запитан за тежката загуба на Георги Марков, Добрев показа: „ Преминахме през много тежък интервал. Неговата загуба бе осезаема. Бе тежко за всички. Във всяка победа има и парченце от него. Ние дълго бяхме и съотборници, и сътрудници, и другари. Беше огромен футболист, неприятно. Не желая да се връщам на тази тематика “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР