Новакът в Първа лига Ботев все още се надява, че

...
Новакът в Първа лига Ботев все още се надява, че
Коментари Харесай

Ботев се надява да приеме Левски във Враца

Новакът в Първа лига Ботев към момента се надява, че ще може да одобри Левски във Враца, а не в Монтана, както разпореди СТК към БФС с решението си от предишния четвъртък, написа " Тема спорт ".

 Сашо Ангелов: Три съществени неточности! И с Левски можем да се сборим
Сашо Ангелов: Три съществени неточности! И с Левски можем да се сборим

" Зелени " сме още "

" Очакваме да пристигна комисия и да каже дали стадионът ни е подготвен. Нямаме проблем с гостуващия бранш. Той е подготвен. От 14 наставления 13 са изпълнени. Имаме даже построено междинно осветяване на секторите. Но главното осветяване, което е за мачове в тъмната част на деня, към момента не е готово. Това е единственото условие, което не е покрито. Очакваме поддръжката и на държавното управление за неговото създаване. Въпрос на преценка на спортно-техническата комисия към БФС.

Футболът би трябвало да се прави за хората и чисто бюрократичните пречки би трябвало да бъдат на назад във времето за сметка на футболното въодушевление, което може да се достави на почитателите. В последна сметка футболният съюз е този, който взима решение и преценя дали ще би трябвало да играем мача на терен с осветяване, което действително няма да се употребява. Каквото и да е решението, Ботев излиза за победа или почтено показване против Левски, без значение дали мачът ще е в Монтана или във Враца. Към вторник чакаме дефинитивно решение ", показа кметът на града Калин Каменов пред вестника.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР