Новакът в елита Пирин Благоевград победи Нефтохимик с 6:1 в

...
Новакът в елита Пирин Благоевград победи Нефтохимик с 6:1 в
Коментари Харесай

Пирин разкова Нефтохимик в приятелска среща

Новакът в елита Пирин Благоевград победи Нефтохимик с 6:1 в четвъртата си другарска среща от началото на подготовката. Двубоят се игра на стадион "Христо Ботев " в Благоевград. Мениджърът на Пирин Уорън Фийни още веднъж заложи на два тима. Първият игра до 70-ата минута, а вторият в останалите 20 минути до края. Гурам Гощелиани се регистрира с три попадения, а останалите голове вкараха Конър Хендерсън, Антон Карачанаков и Петър Занев.

Първата опция за гол пристигна в 5-та минута, когато Станислав Манолев извърши директен свободен удар, топката се отби от стената и Николай Бодуров стреля над напречната греда.

В 37-ата минута Нефтохимик откри резултата след тъкмо изпълнена дузпа от Ивайло Лазаров. В 43-ата минута Красимир Станоев лиши чисто топката в средата на терена, напредна към наказателното поле и откри на комфортна позиция Гощелиани, който се разписа от близко за 1:1.

В последната минута на постоянното време Стилиян Николов центрира в наказателното поле, Гощелиани пое топката на гърди и с техничен удар направи резултата 2:1 за Пирин. В 49-ата минута Конър Хендерсън повиши на 3:1, откакто получи комфортен пас от намиращия се с тил към вратата Гощелиани и завъртя топката с левия крайник в противоположния ъгъл.

В 61-та минута Гурам Гощелиани означи третия си гол в мача. Тасев напредна отдясно и стреля, топката рикошира в страничната греда и попадна в краката на грузинския нападател, който не сгреши от близко за 4:1. В 88-та минута Антон Карачанаков повиши на 5:1 със страховит изстрел отвън границата на наказателното поле, който попадна под гредата. Крайния резултат 6:1 бе завършен от Петър Занев, който се разписа от близко след центриране от корнер на Антон Карачанаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР