Новакът в елита Етър (Велико Търново) привлече първите си две

...
Новакът в елита Етър (Велико Търново) привлече първите си две
Коментари Харесай

Новакът в елита Етър обяви първите си нови попълнения

Новакът в елита Етър (Велико Търново) притегли първите си две нови попълнения през лятото, оповестиха от клуба. Това са бранителят Мартин Николов и нападателят Денислав Ангелов.

Защитникът Мартин Николов идва от Септември (София) и през днешния ден парафира контракт с управлението на " виолетовите ". Мартин Николов е роден на 10 октомври 1993 година и е кадър на " болярите ", с които през 2017 година извоюва предходното влизане в елита. После кариерата му продължи в Локомотив (ГО), Кариана (Ерден), Ботев (Враца) и Септември (София). Висок е 172 см и играе като ляв бек. На 29 години е и има над 170 мача в професионалния футбол.

" Ръководството ме потърси и се разбрахме бързо. Това си е Етър, аз съм младеж на този клуб и е добре да се върна в тима, в който съм израснал. Преминах през всички гарнитури, след това бяхме в Трета лига, спечелихме я, след това спечелихме и Втора лига. Вече съм много по умел, натрупах 4 сезона в Първа лига. С 90 % от играчите се познаваме, към този момент има и много великотърновци в състава. Очаквам да си създадем добър тим, Етър би трябвало да е постоянен отбор за елита ", съобщи пред клубния уебсайт Мартин Николов след подписването на контракта си.

22-годишният нападателят Денислав Ангелов също парафира контракт с клуба и от 19 юни стартира подготовка с отбора за новото състезание в елита.

Денислав Ангелов за последно бе в Добруджа, където стана голмайстор на тима в миналото състезание с 9 попадения, вкарани в 30 мача. Висок е 174 см и тежи 76 кг. Роден е на 8 юни 2001 година и е младеж на Черно море, като за първия отбор има 28 мача, а през 2021 година бе чартърен в ЦСКА 1948. После мина в клуба от Добрич, с който се раздели след приключването на контракта си. Бил е младежки и юношески национал.

" Потърси ме управлението на " Етър " и се разбрахме. Отборът влиза в Първа лига, а аз желая да получа шансове да играя там, да оказа помощ с каквото мога на тима, те да ми оказват помощ да израсна и да си бъдем потребни взаимно. С Емануел Луканов се познаваме от Черно море, където ми беше треньор на юношите и началник на школата. Върнах се за малко във Втора лига в Добрич, където изпълнихме задачата, само че желая да намеря боето бъдеще другаде и избрах Етър. Познаваме се с съвсем всички футболисти тук. Играя като централен нападател и знам, че от мен се чакат голове. Аз също ги чакам и ще дам всичко от себе си! ", сподели Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР