Новакът ЦСКА 1948 посреща Ботев (Пловдив) от 20:15 часа на

...
Новакът ЦСКА 1948 посреща Ботев (Пловдив) от 20:15 часа на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Ботев са готови за скок в класирането

Новакът ЦСКА 1948 посреща Ботев (Пловдив) от 20:15 часа на националния стадион " Васил Левски ". И двата отбора се намират в средата на класирането, само че амбцииите им са за място в топ 6. В предходния кръг ЦСКА 1948 разгроми с 5:1 Етър за втория си триумф през акцията, а Ботев зарадва последователите си с 3 точки против Левски.

" Червените " ще заложат като титуляри на петима някогашни футболисти на " канарчетата ". Това са Мартин Камбуров, Лазар Марин, Димитър Пиргов, Серкан Юсеин и Васил Шопов. Домакините се надяват Галин Иванов и Даниел Младенов да се възползват от слабостите на Ботев в отбранителен проект, а Камбуров ще има поддръжката и на младежкия национал Георги Русев.

За пловдивчани от първата минута ще започва Станислав Шопов, който се чака да бъде продаден до края на трансферния прозорец. Мите Цикарски ще бъде изместен в по-предни позиции, а като крайни бранители ще работят Джонатан и Филип Филипов. Тодор Неделев ще връзва играта на " жълто-черните ", а офанзивата ще води героят от дербито с Левски Аатанас Илиев.

Двата отбора в никакъв случай не са се срещали досега. ЦСКА 1948 има 9 точки в актива си, а Ботев е с 8 и ще се опита освен да изпревари днешния си противник, само че да се придвижи от 10-о на 6-о място в подреждането.

efbet Лига - 8 кръг:

ЦСКА 1948 - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; С. Александров, Пиргов, В. Василев, Марин; В. Шопов, С. Юсеин; Д. Младенов, Г. Русев, Г. Иванов; М. Камбуров
Старши треньор: К. Петров
БОТЕВ ПД (4-2-3-1): Аргилашки; Джонатан, Работов, В. Генев, Филипов; Еспиноза, Шоколаров; С. Шопов, Неделев, Цикарски; А. Илиев
Старши треньор: Ф. Спасов

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: " Васил Левски "
НАЧАЛО: 20:15 часа

efbet Лига 8 кръг, петък 2 октомври  ЦСКА 1948 20:15предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР